Știri: Farmecul etern al copilăriei, în spectacolul „Peter Pan” la Teatrul „Gulliver” din Galați (17 ianuarie 2021)

19
Sursa foto: Teatrul „Gulliver”
Sursa foto: Teatrul „Gulliver”

Și în această perioadă, Teatrul de Păpuși „Gulliver” din Galați continuă să rămână alături de iubitorii de povești și magie, în mediul virtual, prin difuzarea online, pe pagina de facebook a teatrului, a celor mai îndrăgite spectacole. Astfel, păstrând tradiționala oră a întâlnirii cu publicul, duminică, 17 ianuarie, de la ora 10.30, cei mici au întâlnire cu Peter Pan și ale lui aventuri interesante și captivante.

În adaptarea plină de emoție și candoare a lui Ioan Brancu, după J. M. Barrie, actorii Adina Ariton, Gina Geru, Nicole Lungu, Elena Marin, Nicoleta Miru, Ramona Păuc, Valeria Taban, Andrei Ciugulea, Andrei Dombrovschi, Aurelian Iorga, Ionuţ Negrişanu, Marian Sterian, Eduard Şişu, Ion Tudorache, recompun universul magic al copilăriei infinite, alături de personaje fermecătoare, pe Insula Niciodată.

Regia lui Ion Brancu prezintă, astfel, un spectacol minunat și impresionant, cu păpuși mari, impunătoare, deosebit de frumoase și expresive, realizate de Mihai Radu, ce va fascina și cuceri întreaga famile. Scenografia semnată de Cilem Turkoz, completată de muzica vibrantă a lui Cari Tibor, transformă fermecata poveste a lui Peter Pan într-o experiență magică, intensă și înduioșătoare. Spectacolul Peter Pan poate fi vizionat GRATUIT, duminică, de la ora 10.30, pe pagina de facebook @TeatrulGulliver.

Totodată, spectatorii Teatrului de Păpuși „Gulliver” sunt invitați să rămână la curent cu toate noutățile și informațiile privitoare la activitatea și programul artistic al teatrului prin intermediul canalelor de comunicare: www.teatrul-gulliver.ro, precum și pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.