Știri: „Gala Extraordinară de Balet” și „Bărbierul din Sevilla”, operă în concert, transmise online de Opera Națională București (24, 25 aprilie 2021)

18
onb aprilie 2021

logo rubrica musica leviathan.roSâmbătă, 24 aprilie 2021, începând cu ora 19.00, Opera Națională București prezintă online Gala Extraordinară de Balet. Biletele se pot achiziționa de pe https://tickets.operanb.ro/ până marți, 27 aprilie, ora 19.00. Înregistrarea va fi disponibilă spre vizionare timp de 72 de ore, începând de sâmbătă, 24 aprilie 2021, ora 19.00.

Prim-balerinii, soliștii și ansamblul de balet ai Operei Naționale București oferă o demonstrație de talent, măiestrie și excelență în această „Gală Extraordinară de Balet”. Spectacolul include momente coregrafice de mare succes din repertoriului clasic universal, Lacul lebedelor, Don Quijote, Corsarul, Giselle, Frumoasa din Pădurea Adormită, Spărgătorul de nuci.

Duminică, 25 aprilie 2021, începând cu ora 19.00, vă propunem spectacolul Bărbierul din Sevilla de Gioachino Rossini, operă în concert. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Ciprian Teodorașcu. Biletele se pot achiziționa de pe https://tickets.operanb.ro/ până miercuri, 28 aprilie, ora 19.00. Înregistrarea va fi disponibilă spre vizionare timp de 72 de ore, începând de duminică, 28 aprilie, ora 19.00.

Pentru ziua de duminică, Opera Națională București oferă melomanilor o operă îndrăgită de publicul românesc încă de la prima reprezentație, cum au fost toate operele lui Rossini. Bărbierul din Sevilla s-a jucat mereu cu casa închisă. „Românii preferă melodia lui Rossini”, scria jurnalistul și scriitorul Pantazi Ghica în 1874 în „Contemporanul”.

Sponsor oficial: Enel România

Partener de mobilitate: Kia

Sponsori: Banca Comercială Română, Aqua Carpatica, Zarea

Parteneri: Sansha

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Muzical, Forbes România, RFI România,
Romantic FM, Radio Seven, Itsy Bitsy, România TV, Zile și Nopți, Agerpres, Spot Media, Ziarul
Metropolis, News București, Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei, București Business, Reușita.ro

Comunicat al Operei Naționale București

Arhiva Opera Națională București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.