Știri: Începutul oficial al programului „Elvire chez vous” (12 noiembrie 2020, online)

38
călătorie in jurul casei afiș jpg (1)

logo rubrica imago leviathan.roJoi, 12 noiembrie 2020, marcăm începutul oficial al programului „Elvire chez vous”, care va aduce filmele de la Cinema „Elvire Popesco” în casele spectatorilor, fiindcă nu îi mai putem aduce pe spectatori în sala de cinema, anunță Institutul Francez (Bulevardul Dacia, nr. 77, București).

În imagine, afișul Călătorie în jurul casei în 60 de zile.

Vă invităm să descoperim împreună, în avanpremieră, omnibusul, alcătuit din șase scurt-metraje produse în perioada de izolare din primăvara anului 2020, șase meditații personale despre trecut, prezent și viitor, șase reacții la noul cotidian, șase moduri de exprimare a creativității în condiții de restrângere extremă a posibilităților pe care regizorii, consacrați sau debutanți, le au de obicei la îndemână pentru a face filme.

Filmul va fi disponibil între orele 19.00 și 00.00, cu subtitrare în limba engleză, iar proiecția va fi urmată de o discuție cu regizorii Alina Manolache, Alexandru Solomon, Laura Pop, Andra Tarara & amp; David Schwartz, Vlad Petri & amp; Teona Galgoțiu, împreună cu producătorul Andrei Tănăsescu, de la ora 20.30, live pe pagina de Facebook a Cinema „Elvire Popesco”.

Bilete http://bit.ly/ElvireChezVous

#elvirechezvous #nevedemlafilm online

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.