Știri: Webinarii pe tema mobilității urbane durabile, sub forma discuțiilor tematice (din 13 noiembrie 2020)

34
webinarii inst francez

Institutul Francez și Ambasada Franței din România au lansat o serie de webinarii pe tema mobilității urbane durabile, sub forma a patru discuții tematice (prima avut loc în 30 octombrie 2020). Concepute ca o platformă de schimb de expertiză între România și Franța, aceste webinarii au drept obiectiv promovarea schimburilor de idei și de bune practici pe tema mobilității urbane. Discuțiile vor avea loc în limbile română și franceză și se adresează aleșilor și funcționarilor locali, profesorilor și studenților, reprezentanților întreprinderilor și societății civile.

Din program:

Cel de-al doilea webinar este dedicat dezvoltării urbane și mobilității și va avea loc vineri, 13 noiembrie 2020, între orele 11.00 și 13.00.

Cel de-al treilea webinar va fi dedicat discuțiilor pe tema alternativelor la vehiculele termice și va avea loc în 20 noiembrie, între orele 11.00 și 13.00.

Cel de-al patrulea webinar va aborda tema tranziției de la autovehiculul personal spre transportul în comun și va avea loc în 27 noiembrie, între orele 11.00 și 13.00.

Toate webinariile sunt accesibile pe platforma Zoom. Informațiile necesare conectării sunt comunicate pe pagina Facebook a Institutului Francez din România.

Această serie de webinarii este organizată în parteneriat cu ministerele mediului din Franța și România, Universitatea din București, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Business France și asociația MKBT: Make Better.

Parteneri: Fundația Groupe Renault România – partener strategic al Institutului Francez din România,  Carrefour România.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.