Știri: ”Jack şi fasolea fermecată”, povestea săptămânii la Teatrul ”Gulliver” din Galați (26 ianuarie 2020)

14
Foto © Nica George, www.nunta-galati.ro. Sursa: Teatrul ”Gulliver” din Galați
Foto © Nica George, www.nunta-galati.ro. Sursa: Teatrul ”Gulliver” din Galați

La Teatrul ”Gulliver” din Galați, fiecare duminică reprezintă un nou prilej de întâlnire cu cele mai îndrăgite și fascinante povești. Incursiunea în minunata lume a imaginației, înlesnită admirabil prin intermediul teatrului, începe la ora 10.30 iar săptămâna aceasta este dedicată poveștii Jack şi fasolea fermecată.

Astfel, cunoscutul basm englezesc, în regia lui Daniel Stanciu, invită toți spectatorii la o aventură inedită, o evadare din cotidian, lansând provocarea de a îndrăzni să urcăm pe vrejul fermecat al fanteziei. Mai mult decât atât, Jack ne învață nevoia de implicare și asumare a propriului destin, precum și importanța păstrării vii a simțului umorului și a imaginației, ce pot transforma totul într-o sărbătoare.

În Jack şi fasolea fermecată arta animaţiei, jocul actoricesc şi tehnica modernă se îmbină sugestiv, oferind un spectacol inedit şi plin de culoare. Scenografa Daniela Drăgulescu reuşeşte să îmbine remarcabil lumea feerică a basmului cu cea a scenei, iar regizorul Daniel Stanciu dă viaţă şi vivacitate unor personaje care fac deliciul copiilor. În distribuţie îi regăsim pe actorii Adina Ariton, Eduard Şişu, Nicole Lungu şi Aurelian Iorga.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Comunicat al Teatrului ”Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.