Știri: Ministerul pentru Românii de Pretutindeni dă startul înscrierilor pentru etapa a treia a proiectului-pilot ”Descoperă și Cunoaște România”

563
descopera si cunoaste romania

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni dă startul înscrierilor pentru a treia și ultima etapă de anul acesta a proiectului-pilot Descoperă și Cunoaște România”, care se va desfășura în perioada 8–10 decembrie 2017. Primele două etape ale proiectului s-au desfășurat în perioadele 13–15 octombrie, respectiv 10–12 noiembrie, fiecare etapă implicând câte 100 participanți etnici români din Republica Moldova, edițiile viitoare urmând a se adresa celorlalte comunități românești din afara granițelor.

Astfel, din data de 16 noiembrie 2017, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni  a început înscrierea candidaților. Depunerea dosarelor se face până la data de 3 decembrie 2017, ora 23.59, pentru activitatea itinerantă din perioada 8–10 decembrie, urmând ca participanților acceptați în cadrul programului să le fie comunicat răspunsul prin email.

Toate informațiile privind proiectul, condițiile de participare, modalitatea de înscriere și documentele necesare se găsesc în secțiunea Evenimente a site-ului http://www.mprp.gov.ro/web/ministerul-pentru-romanii-de-pretutindeni-da-startul-inscrierilor-pentru-a-treia-etapa-a-proiectului-pilot-descopera-si-cunoaste-romania/

Adriana Dănilă
Consilier Comunicare, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.