Știri: Noi cursuri de limba română disponibile acum online – înscrieri până pe 31 mai 2020 pentru grupa de începători

37
cursuri limba romana icr tel aviv

logo icrÎn contextul situației actuale la nivel internațional, ICR Tel Aviv își adaptează activitatea la realitățile prezente și va organiza cursurile de limba română ca limbă străină on line, pe platforma zoom.

Astfel, în perioada mai–septembrie 2020, vom organiza 3 grupe, pentru următoarele niveluri:

– începători – A1 (30 de ore), în fiecare luni și miercuri, în intervalul 18.30– 20.00, în perioada 3 iunie–10 august 2020

– preintermediar – A2 (30 de ore), în fiecare joi după-amiază (între orele 18.30– 20.00), în perioada 14 mai–10 septembrie 2020

– intermediar plus – B2 (30 de ore), în fiecare marți după-amiază (între orele 18.30–20.00) și vineri dimineață, între orele 10–11.30, în perioada 12 mai–17 iulie 2020.

Toate cursurile vor fi predate de Ana-Maria Mărgineanu și se vor desfășura momentan online, pe platforma zoom. Totodată, menționăm că odată ce situația va reveni la normal, cursurile pentru nivelul începător se vor desfășura la sediul ICR Tel Aviv, în timp ce grupele de nivel preintermediar și intermediar plus vor continua exclusiv în mediul on line.

Perioada de înscrieri pentru grupa de începători: 4–31 mai 2020.

Înscrierea la curs se face achitând taxa de participare (în valoare de 125 de EUR) și trimiterea pe email a dovezii plății, împreună cu formularul de înscriere completat, la adresa de email anamaria.margineanu@icr.ro. Formarul de înscriere poate fi descărcat în josul paginii ICR Tel Aviv, folosind săgeata verde. Taxa de participare trebuie achitată integral până la data limită de înscriere. Numele participantului şi „Institutul Cultural Român de la Tel Aviv” trebuie să fie menţionate în toate actele de transfer bancar. Comisionul bancar perceput pentru efectuarea transferului taxei de participare va fi plătit de către participant. Achitarea taxei de participare se va face în contul bancar în EUR al ICR Bucuresti: RO63RNCB0072049713640004, deschis la Banca Comercială Română SA, Calea Victoriei 155, Sector 1, Bucureşti, COD SWIFT: RNCB RO BU.

Din motive logistice numărul maxim de cursanți va fi de 25 de persoane.

Cursurile vor fi predate după o programă flexibilă, adaptată solicitărilor şi necesităţilor cursanţilor. Vor fi utilizate ca suport didactic, în afara manualului de studiu, texte literare şi din alte domenii de interes general, articole din presa românească, precum și mijloace audio-video. Cursurile vor pune accentul pe dezvoltarea fluenţei în vorbire, prin conversaţii libere. La final, va fi un examen scris, iar absolvenţii vor primi o diplomă de participare la curs.

La cerere, începând cu acest an, ICR Tel Aviv organizează și cursuri individuale (în funcție de disponibilitatea profesoarei), după cum urmează:

– individual: 20 de euro /oră / persoană

– două persoane : 17 euro / oră / persoană

– trei–patru persoane : 15 euro / oră / persoană

– peste 5 persoane: 10 euro / oră / persoană

Plata pentru cursurile individuale se va face tot în contul de EUR al ICR București.

Comunicat al Institutului Cultural Român de la Tel Aviv

Arhiva Institutul Cultural Român

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.