Știri: O nouă experiență creativă la Teatrul „Gulliver” din Galați (20 septembrie 2020)

22
Atelier de joaca si creatie teatrul gulliver galati

Creativitatea este neobosită și cheful de joacă de neoprit la Teatrul de Păpuși „Gulliver” din Galați iar acum fiecare duminică reprezintă o nouă experiență plină de culoare și distracție alături de noi prieteni, la Atelierul de joacă și creație. Astfel, duminică, 20 septembrie 2020, începând cu ora 10.30, cei mici pornesc într-o minunată călătorie creativă unde învață să își exprime și să își cultive imaginația, creativitatea și să le transpună, prin intermediul unei teme de creație inedite, în pricepere și îndemânare, completate de o doză considerabilă de inspirație și ingeniozitate.

În această săptămână, micuții artiști confecționează împreună cu prietenii de la Teatrul „Gulliver” marionete personalizate, pe care le pot mânui și cu care se pot juca apoi, transformându-se în mici maeștrii marionetiști. De altfel, dobândirea de noi abilități practice reprezintă unul din beneficiile majore oferite de participarea la Atelierul de joacă și creație de la Teatrul „Gulliver”. În completare, cei mici se vor bucura de super-atmosferă, joacă și distracție prin intermediul momentelor artistice punctate de muzică și dans. Atelierul de joacă și creație de la Teatrul de Păpuși „Gulliver” ilustrează de fiecare dată cât de minunat este pentru cei mici să prindă în mreaja jocului culorile fascinante ale creației.

Ca de obicei, toate materialele utilizate pentru realizarea temei de creație sunt puse la dispoziție de către Teatrul „Gulliver”. Locurile la Atelierul de joacă și creație sunt limitate (30 de locuri pentru copii și 30 de locuri pentru adulți) iar desfășurarea evenimentului respectă toate regulile de siguranță și distanțare socială în vigoare. Vârsta recomandată pentru activitățile din cadrul atelierului de creație este de minimum 5 ani.

Biletele pentru atelier se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita disponibilității. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Toate detaliile cu privire la activitatea și programul artistic al teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe: www.teatrul-gulliver.ro, precum și pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.