Știri: ”Poveste din Bucureştiul de odinioară” – concert cu tangouri, romanţe şi piese de café-concert la Sala Radio (10 martie, București)

127
bucuresti interbelic

logo rubrica musica leviathan.roV-aţi dori să călătoriţi cu o maşină a timpului şi să colindaţi pe străzile Bucureştiului de altădată? De la o plimbare cu trăsura, la cafenele şi cofetăriile de pe Calea Victoriei, denumită pe vremuri Podul Mogoşoaiei, la bătaia cu flori de la Şosea sau distracţia de la Cabaretul Alhambra? Orchestra de Muzică Populară Radio propune duminică, 10 martie 2019, ora 17.00, o incursiune muzicală prin vechiul Bucureşti, cu piese de café-concert, romanţe şi tangouri, în concertul Poveste din Bucureştiul de odinioară.

Spectatorii vor putea asculta şlagăre de altădată ale unor îndrăgiţi compozitori, precum Ion Vasilescu – ”Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară”, ”Habar n-ai tu”, ”Suflet candriu de papugiu”, ”Mi-am pus busuioc în păr” – sau Nicolae Kirculescu – ”Aşa începe dragostea”, ”Violete pentru fete”, ”Coşarul” etc.

Farmecul vremurilor de odinioară va fi recreat la Sala Radio de actriţa Miruna Ionescu şi violonistul Valentin Albeşteanu. Alături de ei se vor afla interpreţii Ion Ghiţulescu, Claudia Torop, violonistul Marin Alexandru, Constantin Lătăreţu, Radu Lazăr, Daniel Trifu, Daniela Elena Radu, Alina Mavrodin şi baritonul Marius Nine.

Evenimentul se va derula sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraş.

Coproducător: Televiziunea Favorit. Parteneri media: Radio Antena Satelor şi Radio România Actualităţi. Sponsor: Hidrosystems S.R.L.

Biletele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio se pot achiziţiona online prin reţeaua www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro.

Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice al Societății Române de Radiodifuziune

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.