Știri: „Povestea Crăciunului”, cel mai nou proiect al Teatrului Național din Iași (19–30 decembrie 2020)

408
povestea craciunului tn iasi

Povestea Crăciunului, cel mai nou proiect al Teatrului Național din Iași, va debuta sâmbătă, 19 decembrie 2020, de la ora 19.00, pe Scena 5, și se va încheia pe 30 decembrie 2020.

Timp de douăsprezece zile, pe pagina de Facebook a Naționalului ieșean, de la ora 19.00, copii, părinți și bunici vor avea ocazia de a petrece timp magic în compania actorilor Teatrului Național din Iași, care vor citi câteva dintre cele mai frumoase povești de Crăciun din literatura română și străină. Dintre autori: Barbu Ștefănescu Delavrancea, Tudor Arghezi, Frații Grimm, Oscar Wilde, Emilia Plugaru, Florence Holbrook, Elizabeth Harrison, Lev Tolstoi, Hans Christian Andersen, Iuliana Pârvu, Clement Clarke Moore, Michael Morpurgo, L. Frank Baum, Francis Pharcellus Church.

Proiectul Povestea Crăciunului a fost conceput din dorința de a păstra neîntreruptă frumoasa legătură a publicului cu actorii Naționalului ieșean și de a oferi tuturor iubitorilor de teatru și literatură, indiferent de vârstă, binemeritate momente de bucurie și liniște sufletească, în aceste zile de sărbătoare.

https://www.facebook.com/TNIASI

www.teatrulnationaliasi.ro

Comunicat al Teatrului Național din Iași

Arhiva Teatrul Național din Iași

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.