Știri: „Povestea de Crăciun” aduce magia sărbătorilor la  „Gulliver” – Teatrul Familiei Tale (Galați, 10 decembrie 2023)

45
Sursa foto Teatrul Gulliver (1)
Sursa foto: Teatrul Gulliver

Perioada sărbătorilor de iarnă ne aduce întotdeauna mai aproape de magia poveştilor, de copilărie, de lucrurile şi oamenii dragi sufletului nostru. La „Gulliver” – Teatrul Familiei Tale, spectatorii pășesc în această duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 10.30, în atmosfera de Crăciun, cu magi, pulbere de stele, brazi şi îngeri. Acum e timpul pentru a redescoperi povestea naşterii pruncului Iisus, e vremea pentru a retrăi fascinația aparte a acelei seri sfinte, când oricine poate privi cu inima deschisă și sufletul plin către pe cer, pentru a vedea norii, aceşti hoinari prieteni ai vânturilor, cum desenează şi desfac în lumina lunii povestea magică a lumii.

Deși prezentată de nenumărate ori, naşterea Domnului oferă, de fiecare dată, acelaşi farmec aparte. Povestea de Crăciun întoarce paginile cărţii cu graţie, la frontiera dintre două lumi, aducând pe scenă personaje angelice, care ridică cu delicateţe voalul istoriei, Istoria cea adevarată, cea învăţată, cea visată… Cea luminată! Luminată de credinţa şi iubirea din sufletele noastre.

Noaptea Sfântă, în viziunea regizorului Daniel Drăgulescu, este noaptea în care o steluţă a luminat un drum, un brăduleţ a indicat cărarea, mai mulți îngeraşi au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu a dăruit lumii cel dintâi cadou de Crăciun – pe Fiul său, şi prin El, iubirea şi lumina Sa.

Spectacolul de la Teatrul „Gulliver” surprinde și oferă, astfel, publicului o adevărată rază de sublim și magie, în ton cu sezonul plin de fascinație al sărbătorilor. Cei care însuflețesc mesajul sfânt al poveștii sunt actorii: Adina Ariton, Gina Geru, Marian Sterian, Andrei Dombrovschi, Miruna Dobrotă. Pentru că de Crăciun fiecare merită să trăiască o poveste desăvârșită, Teatrul „Gulliver” își așteaptă toți spectatorii cu sufletul deschis și inima plină de emoție la Povestea de Crăciun.

Biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.