Știri: Premieră la Teatrul de Comedie din București: ”VIZIuni-oameni-show”, spectacol de Marius Florea Vizante (29 noiembrie 2019)

96
viziuni marius florea vizante

Teatrul de Comedie prezintă vineri, 29 noiembrie 2019, ora 19.30, la Sala Studio, premiera oficială a producției VIZIuni-oameni-show, un spectacol de Marius Florea Vizante, scenografia și conceptul grafic: Daniel Rădulescu, compoziție & ilustrație muzicală: Simona Strungaru, costume: Marius Florea Vizante, asistent regie: Șerban Georgevici, consultație tehnică audio/video: Mihai Bogaciu.

Distribuția: Marius Florea VizanteSimona StrungaruGabriel Vatavu.

”Cu mulți ani în urmă am devenit fan al marelui umorist francez Alphonse Allais. Povestirea care mi-a rămas înfiptă în minte se cheamă Dumnezeu – e cea care mi-a populat imaginația ani buni după și încă mă mai bântuie. Mai rău chiar, a dat naștere altora. Un soi de prieteni imaginari, un fel de obsesii semi-comice, niște… viziuni, ce să mai lungesc vorba. Acum, viziunile astea au crescut mari și se exprimă singure.

Norocul meu este că o fac într-un mediu cât de cât controlat! De fapt, nici nu știu dacă să felicit sau să căinez inițiativa Teatrului de a le lăsa libere prin Sala Studio. Ce știu cu certitudine e că, acum, viziunile astea ale mele sunt libere să-i bântuie și pe alții… pe inconștienții care cumpără bilet. E un fel de terapie prin teatru, o mică exorcizare comico-tristă, o joacă pe care eu o numesc «oameni show».

Cum spune un personaj de al meu: «Viața e o sumă de decese, chestia e… cum le mori!» Vă chem să râdem împreună, să-mi fie și mie mai ușor! – Marius Florea Vizante.

Comunicat al Teatrului de Comedie din București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.