Știri: Premieră la Teatrul Dramaturgilor Români: ”Mazurka”, text și regie: Alexander Hausvater (15 martie 2019, București)

36
Imagine din spectacolul ”Mazurka”
Imagine din spectacolul ”Mazurka”

Vineri, 15 martie 2019, la ora 19.00, în sala ”Iosif Naghiu” a Teatrului Dramaturgilor Români din București va avea loc premiera oficială a spectacolului ”Mazurka”, text și regie: Alexander Hausvater. Cu: Lari Giorgescu, Gavril Pătru, Antoaneta Cojocaru. Scenografia: Viorica Petrovici. Muzica: Cari Tibor. Light design: Lucian Moga. Concept video: Constantin Șimon și Andrei Ștefan Florea.

”Mazurka” este un spectacol emoționant despre geniul muzical și omul Chopin. Spectacolul nu este unul biografic, ci mai degrabă o încercare de a devia de la realitatea cotidiană la cea spirituală. Discrepanța dintre creația muzicală și experiența umană este tragică și comică în același timp.

Realizat sub cheia replicii ”Toți iubesc muzica, dar nu și omul”, spectacolul îl aduce în prim- plan pe omul Chopin incapabil să iubească, să mențină o relație.

Spectacolul este supratitrat în limba engleză.

Bilete: click aici.

Următoarele reprezentații: 4 și 5 aprilie 2019.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

Comentați via Facebook

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.