Știri: Premiera spectacolului ”Aventură și magie cu Baronul Münchhausen” (26 octombrie 2016, București)

171
aventura si magie munchhausen irina movila

Vineri, 26 octombrie 2018, ora 19.00, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151), va avea loc premiera spectacolului ”Aventură și magie cu Baronul Münchhausen”. Interpretează: actrița Irina Movilă și Marius Drăguș – Magitot. Este o invitație adresată celor mici și celor mari deopotrivă și o fantastică ocazie de a ne întâlni, din nou, la Muzeul Vârstelor.

Actrița Irina Movilă și Marius Drăguș – Magitot vă cheamă să redescoperiți un personaj excepțional. ”Prin forța fanteziei sale și prin credința cu care asumă tot ce inventează, compunându-și astfel pentru eternitate, printre zâmbete și vexări condenscendente o biografie de neuitat, uluitoare. Veți râde, vă veți enerva poate, de minciunile sale gogonate, de enormitățile debitate, dar îl veți iubi pentru prea multa sa imaginație și candoare. ”Aventură și magie cu baronul Münchhausen” este pretextul unei întâlniri ce îmbină ludicul, poeticul, râsul și suspinul, joaca și iluzionismul”, astfel prezintă Irina Movilă noul spectacol.

Irina Movilă a absolvit Academia de Teatru și Film, clasa maestrului Mircea Albulescu. Între 1992 – 2001 a jucat în mai multe spectacole pe scena Teatrului Mic, iar din 2002 joacă la Teatrul Național București. În 1994 a câștigat premiul pentru ”Cea mai valoroasă speranță a cinematografului european”, în cadrul Festivalului Internațional de la Geneva, pentru rolul Fifi din filmul ”Pepe și Fifi”. Creează și joacă în spectacole la Casa Filipescu-Cesianu, publicul îndrăgind-o pentru felul în care apropie personajele sale de sufletul spectatorilor.

Marius Drăguș este profesor de actorie și magie, actor, magician, prezentator și un bun entertainer. Magitot reușește să acapareze orice tip de public cu un spectacol de comedie de calitate.

Intrarea – 10 lei. Biletele pot fi cumpărate în ziua spectacolului de la standul de bilete al Casei Filipescu-Cesianu. În preț este inclusă vizitarea Muzeului Vârstelor, în termen de 30 de zile.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Muzeul Municipiului București.

Comunicat al Muzeului Municipiului București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.