Știri: Primăvara muzicală: concert al cvartetului ”Intermezzo” al Facultăţii de Muzică a Universităţii Transilvania din Braşov (19 martie 2019, Madrid)

85
cvartetul intermezzo brasov

logo rubrica musica leviathan.roConcertul face parte din acţiunile de diplomaţie culturală, desfăşurate în contextul exercitării de către ţara noastră a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, fiind organizat de Ambasada României în Regatul Spaniei în colaborare cu ICR de la Madrid.

Concertul va avea loc pe data de 19 martie, ora 19.30, în Basilica Pontificia de San Miguel din Madrid (Calle de San Justo, 4).

Cvartetul ”Intermezzo” al Facultăţii de Muzică din cadrul Universităţii “Transilvania” din Braşov este compus din: Cătălina Maria Călin (vioara I), Mihail Cardiș (vioara a II-a), Andreea Tofănel (violă), Flavia Ofelia Nițu (violoncel) şi va avea ca invitat pe Alexandru Manole (chitară). Coordonator: conf.dr. Alina-Maria Nauncef vioară.

În program, lucrări de: George Enescu, Constantin Dimitrescu, Grigoraș Dinicu, Isaac Albeniz, Roland Dyens, Carlo Domeniconi, Heitor Villa Lobos.

Basilica Pontificia de San Miguel, situată vis-à-vis de actualul sediu al ICR de la Madrid, reprezintă una dintre cele mai importante clădiri ale barocului spaniol. Construită în stil baroc italian în secolul al XVIII-lea, a fost inclusă în patrimoniul arhitectonic naţional din anul 1984.

Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov promovează un sistem educațional bazat pe încurajarea excelenței în activitatea de creație și interpretare artistică și de cercetare științifică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.