Știri: ”Profesorul de franceză” de Tudor Mușatescu, un spectacol fără vârstă (28 mai 2019, Satu Mare)

318
Imagine din spectacolul ”Profesorul de franceză” de Tudor Mușatescu, Teatrul de Nord din Satu Mare. Fotografie de Cristian Gatina
Imagine din spectacolul ”Profesorul de franceză” de Tudor Mușatescu, Teatrul de Nord din Satu Mare. Fotografie de Cristian Gatina

Comedia ”Profesorul de franceză” de Tudor Mușatescu, în regia lui Andrei Mihalache, se va juca marți, 28 mai 2019, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord din Satu Mare. Distribuţia: Tuți – Dorina Nemeș; Carmen – Alina Negrău; Dora – Alexandra Odoroagă/ Roxana Fânață; Dan Balint – Andrei Stan; Anibal – Andrei Gîjulete; Heruvim – Sergiu Tăbăcaru; Junona – Andreea Mocan; D-ra Cosîmbăcescu – Rora Demeter/Ioana Cheregi; Lucreția – Raluca Mara; Eleonora – Anca Dogaru; Piticu Natalia – Crina Andriucă; Dl. Grămăjoiu – Tibor Székely; Miți – Carmen Frățilă; Prof. Corlătescu – Carol Erdos/Stelian Roșian; Inginerul – Cristian But. Decor și costume: Alexandru Radu.

Spectacol interzis majorilor cu deficiențe de visare și cu sindrom de scleroză sufletească! Reprezentația poate conține limbaj poetic, nuditate sufletească cu puternice conotații de ingenuitate și scene prelungite de inocență nedisimulată. 

”Obișnuiți cu râșnița dragostei de zi cu zi, cu materialismul feroce al iubirii concrete și concretizate, cu supele reîncălzite cu ocazia onomasticii sau a Zilei Femeii, am uitat de farmecul discret al adolescenței îndrăgostite. Spectacolul nostru se dorește a fi o tandră aducere aminte a primelor explozii sentimentale și a «golgotei» de la a fi îndrăgostit până la a iubi, pentru maturi, iar pentru cei tineri o lecție de «practică în producție» sau de «lucru manual» despre întrebări și gesturi care – din păcate – sunt astăzi asumate mai mult virtual, pentru că nu poți simți căldură când săruți mâna iubitei pe mess, iar primul sărut n-are nici un gust pe facebook.”Andrei Mihalache.

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6; telefon: 0261712106.

Bilete online: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41002934/Profesorul-de-franceza

www.teatruldenord.ro

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.