Știri: Programul spectacolelor din luna aprilie 2023 de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” din Galați

60
Program-lunar-Teatrul-GULLIVER-Aprilie-1-web

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” din Galați a pregătit pentru luna aprilie noi reprezentații atractive și pline de farmec, inclusiv ale celui mai nou spectacol al teatrului, care tocmai a avut premiera, Alice în Wonderland.

Programul spectacolelor de la Teatrul ”Gulliver” din următoarea lună se remarcă prin diversitate, cuprinzând toate grupele de vârstă, de la cei mai mici spectatori de teatru: 0-3 ani care se vor bucura de ineditul spectacol-instalație De mână cu tine, la obișnuitul public de duminică dimineață, dar și tinerii și adolescenții care sunt așteptați la reprezentațiile special dedicate lor ale spectacolului Alice în Wonderland, de la ora 19.00.

Reprezentațiile programate în aprilie la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” sunt următoarele:

  • Duminică, 2 aprilie, ora 10.30, spectacolul Croitorașul cel Viteaz
  • Duminică, 9 aprilie, ora 10.30, spectacolul Vrăjitorul din Oz
  • Vineri, 21 aprilie, ora 19.00, spectacolul Alice în Wonderland
  • Duminică, 23 aprilie, ora 10.30, spectacolul Punguța cu doi bani
  • Duminică, 30 aprilie, ora 10.30, spectacolul De mână cu tine
  • Duminică, 30 aprilie, ora 19.00, spectacolul Alice în Wonderland

Luna aprilie marchează, totodată, debutul a două noi proiecte, asigurând îmbogățirea repertoriului „Gulliver” cu noi spectacole pentru copii. Astfel, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” continuă să inițieze, să dezvolte și să ofere o varietate de experiențe artistice inedite, complexe, moderne și încântătoare publicului spectactor.

Biletele pentru spectacole Teatrului „Gulliver” se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele și activitățile Teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.