Știri: Reluarea spectacolelor cu public în Sala mare a Teatrului Național din Cluj-Napoca (16 mai 2021)

11
Teatrul_National_Cluj

Teatrul Național din Cluj-Napoca anunță cu bucurie redeschiderea sa pentru spectacolele cu public în luna mai, ca urmare a ridicării restricțiilor existente pe fondul scăderii numărului de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2.

Dorința Teatrului Național din Cluj-Napoca este acum aceea de a vă oferi experiențe culturale importante pentru dumneavoastră, de a aduce bucurie și inspirație, de a contribui la dezvoltarea și consolidarea comunității noastre clujene. Am așteptat acest moment extraodinar al reîntâlnirii cu nerăbdare și cu emoție. Ne-a fost dor de voi, spectatorii noștri, și suntem fericiți că avem ocazia să ne revedem în sala de spectacol.

Ne vom redeschide porțile pentru public duminică, 16 mai 2021, cu poftă de joc, cu entuziasm, și, esențial, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță impuse de contextul actual și reglementările în vigoare. După importanța ocaziei, spectacolul care va deschide seria reprezentațiilor pe scenă este și el unul special, cea mai recentă producție a noastră, oglindă parodică a lumii noastre contemporane, în premieră jucat cu public în sală: Chiritza în carantină, spectacol-concert creat de Ada Milea pornind de la textul clasic al lui Matei Millo, Cucoana Chirița la carantină în vagoanele de tren de la Vîrciorova.

Noile aventuri ale Chiritzei sunt pline de culoare, muzică bună, umor și învățăminte prețioase, pe care vă invităm să le descoperim împreună față în față, în sala de spectacol.

Tot pentru întâia oară jucat cu public în sală, fiind difuzat doar în spațiul online începând cu luna februarie a acestui an, Cartoforii de N. V. Gogol, în regia lui Ionuț Caras, va prilejui și el descoperiri frumoase spectatorilor, fiind un spectacol construit cu multă imaginație și foarte mult umor. Susținut de jocul bine calibrat al actorilor, spectacolul captivează, binedispune, dar și invită la reflecție, dezvăluind, la rândul său, legături profunde între lumea lui Gogol de acum aproape două sute de ani și societatea în care trăim acum.

Programul complet al reprezentațiilor cu public din luna mai este următorul: 

16 mai 2021, ora 19.00

CHIRITZA ÎN CARANTINĂ | 12+ (1h 10 min.)

după Matei Millo, spectacol-concert de Ada Milea

23 mai 2021, ora 19.00

CHIRITZA ÎN CARANTINĂ | 12+ (1h 10 min.)

după Matei Millo, spectacol-concert de Ada Milea

27 mai 2021, ora 19.00

CARTOFORII | 12+ (1h 50 min.)

de N. V. Gogol, regia: Ionuț Caras

30 mai 2021, ora 19:00

CARTOFORII | 12+ (1h 50 min.)

de N. V. Gogol, regia: Ionuț Caras

Începând de marți, 11 mai 2021, s-a redeschis Agenția de Bilete a Teatrului, care funcționează în clădirea Teatrului Național (pe laterala vestică) având următorul program:

marți–duminică între orele: 11.00–14.00 și 15.00–17.00.

În zilele în care sunt programate spectacole, Agenția va fi deschisă până la ora 18.45.

Încurajăm achiziționarea biletelor online de pe: www.eventim.ro și plata cu cardul la Agenția de Bilete.

Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați pagina noastră:

www.teatrulnationalcluj.ro.

De-abia așteptăm să vă întâmpinăm din nou în sala de spectacol!

Comunicat al Teatrului Național din Cluj

Arhiva Teatrul Național din Cluj-Napoca

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.