Știri: Rotary Club Continental București susține tinerii actori

61
Afis rotary Improfix

Cu o veche istorie în sprijinirea tinerilor artişti, Rotary Club Bucureşti Continental susţine de această dată trupa de improvizație a Teatrului Arte dell’Anima – Improfix, prin donarea unei sume considerabile pentru desfășurarea spectacolelor, promovarea tinerilor artiști și susținerea financiară a acestei trupe. Într-un perioadă extrem de dificilă pentru cultură, iată că Rotary Club București Continental vine în sprijinul tinerilor actori.

Rotary Club Bucureşti Continental s-a constituit ca asociație non-profit în luna iunie 2001, având un număr de 14 membri fondatori. De-a lungul timpului, clubul s-a implicat în diverse acțiuni caritabile, cu un impact extraordinar asupra comunității, de la donații pentru teatrele din Bucureşti la dotarea cu echipamente tehnice a şcolilor, precum şi sprijinul financiar pentru tineri muzicieni de a participa la concursuri internaţionale. Rotary Club Bucureşti Continental continuă să-şi pună amprenta în evoluția armonioasă a tinerilor artişti. Pentru detalii despre proiectele desfăşurate vizitați site-ul: www.rotaryclubcontinental.ro.

Pentru prima dată, Teatrul Arte dell’Anima din București, condus de către fondatoarea acestuia, actrița Crina Lință, reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII”.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape de Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.

Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de improvizație din România.

Distribuție completă: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Petru Marginean, Laura Gabriela Oana, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dumitru Țui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu. Coach: Mihaela Sîrbu. Clape: Vlad Pasencu. Design și fotografie afiș: Andrei Runcanu.

Spectacolul va avea loc în datele de 14 şi 19 august 2020, ora 21.00, la Grădina TVR, iar biletele sunt disponibile aici: www.artedellanima.iabilet.ro.

Mulțumim, Rotary Club Continental București și domnului Președinte Nae Sorin pentru inițiativă!

Comunicat al Teatrului Arte dell’Anima din București

 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.