Știri: Seara Filmului de Dans (13 iulie 2021, București)

19
seara filmului de dans

logo rubrica imago leviathan.roMarți, 13 iulie 2021, de la ora 21.00, la Grădina cu Filme – Cinema & More, Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7, va avea loc Seara Filmului de Dans, cu proiecția Mitten, în regia lui Gerard-Jan Claes & Olivia Rochette. Filmul înfățișează ultimele săptămâni de repetiții la spectacolul Mitten wir im Leben sind, semnat de celebra coregrafă Anne Teresa De Keersmaeker, compania ei, „Rosas” și violoncelistul Jean-Guihen Queyras, bazat pe cele șase suite de violoncel de Johann Sebastian Bach.

Pelicula oferă o privire intimă asupra metodologiei minuțioase a artistei, în care un întreg univers coregrafic este construit printr-un studiu atent al compoziției muzicale. Acest proces creativ și intens de remodelare și perfecționare continuă, caracteristic coregrafei Anne Teresa De Keersmaeker, este surprins de către realizatorii filmului într-o privire atentă asupra procesului de lucru din timpul montării spectacolului.

Subtitrare în limba engleză.

Accesul în sală se face începând cu ora 20.00
Intrare pe bază de bilet – https://eventbook.ro/film/bilete-seara-filmului-de-dans-mitten-anne-teresa-de-keersmaeker-rosas
Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor:
• care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.
Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.