Știri: Sesiune de informare gratuită pentru proiecte de traduceri literare – Europa Creativă (28 martie 2018, București)

433
Europa-creativa bucuresti

Miercuri, 28 martie 2018, Biroul Europa Creativă România organizează o sesiune de informare gratuită pentru editurile interesate să depună proiecte de traduceri literare în cadrul următoarei licitații Europa Creativă care se va lansa luna aceasta, cu termen-limită de depunere în mai.

Întâlnirea va avea loc în București, între 14.30–17.00. Locul de desfășurare va fi comunicat în curând. Pentru a veni în sprijinul editurilor românești, l-am invitat pe domnul Arnaud Pasquali, reprezentantul Agenției Executive pentru Educație, Audiovizual și Cultură (EACEA) din Bruxelles, să susțină o prezentare despre aspectele esențiale ale următoarei licitații. Participând la acest eveniment, editurile vor avea ocazia unică de a intra în dialog direct cu un reprezentant al instituției europene finanțatoare.

Vă puteți înscrie la sesiune completând acest scurt formular online, până cel târziu luni, 26 martie. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScb4NRHZdK7KpvVW5oWWs7ZdeBqMv9keLF9NKbnanHUEB_4eg/viewform

Europa Creativă 2014–2020 este programul UE pentru sectoarele culturale și creative. Are 2 subprograme: Cultura și Media și o componentă transsectorială.

Subprogramul Cultura finanțează: proiecte de cooperare între minimum 3 țări; rețele europene care contribuie la profesionalizarea și întărirea capacității sectoarelor de a lucra la nivel transnațional; platforme europene care sprijină mobilitatea și promovarea creatorilor; traduceri literare.

Programul este gestionat de EACEA – Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură din Bruxelles, unde se trimit și se evaluează toate proiectele. Birourile Europa Creativă din țările participante oferă informații și asistență tehnică gratuită la nivel național celor care doresc să acceseze această finanțare.

BIROUL EUROPA CREATIVĂ ROMÂNIA – SUBPROGRAMUL CULTURA
Adresa: Bd. Unirii nr. 22, parter, camera 3, sector 3, 030833 Bucureşti
Telefon: 021.316.60.61

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.