Știri: Simpozion dedicat ”Marșului Memoriei, de la Cluj la Auschwitz” (19 iunie 2019, Tel Aviv)

43
marsul-memoriei cluj auschwitz

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Asociația Sionistă din România, organizează un simpozion dedicat ”Marșului Memoriei, de la Cluj la Auschwitz”. Evenimentul va avea loc miercuri, 19 iunie 2019, ora 18.00, la sediul ICR Tel Aviv (Beit Amot Mishpat, Bd. Shaul Hamelech nr. 8, etaj 6).

Programul evenimentului se va desfășura în limba română și va cuprinde:

”Despre ediția 2019 a Marșului Memoriei, de la Cluj la Auschwitz – concluzii și perspective”: Marco Maximilian Katz, vicepreședinte al Asociației Sioniste din România

Proiecții de fragmente video și fotografii de la ediția 2019 a Marșului Memoriei, realizate de dr. Irina Airinei Vasile, cercetător și președinte al Asociației Anima Fori.

Mesajul prof. Tiberiu Roth, președintele Asociației Sioniste din România

”Marșul Memoriei, de la Cluj la Auschwitz” este un eveniment de conștientizare a publicului larg privind istoria Holocaustului. Marșul a fost organizat în perioada 16 – 20 mai 2019 de către Asociația Sionistă din România (ASR) în parteneriat cu Federația Comunităților Evreiești din România și Fundația Caritatea, și a fost dedicat comemorării a 75 de ani de la deportarea si exterminarea evreilor din Nordul Transilvaniei.

Moderator: Cleopatra Lorințiu, director adjunct ICR Tel Aviv.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.