Știri: Site-ul oficial al Festivalului Internațional ”George Enescu” este funcțional

491

logo rubrica festival enescu 2017 leviathan.roTransmisii live ale concertelor din Festival

Site-ul oficial al Festivalului Internațional George Enescu este funcțional și poate fi accesat la adresa www.festivalenescu.ro. Site-ul aduce informații la zi publicului, precum și transmisii live ale concertelor din Festival. Programul complet, disponibilitatea biletelor în timp real, dar și acces la fotografii și imagini oficiale din cadrul Festivalului sunt, de asemenea, disponibile.

Site-ul a devenit funcțional începând de marți, 5 septembrie 2017, timp în care s-au făcut actualizări și verificări suplimentare.

Pe data de 28 august 2017, site-ul Festivalului Enescu a fost preluat de hackeri, în urma unui atac informatic. Atacatorii au solicitat plata unei recompense în schimbul returnării datelor. Organizatorii Festivalului ”Enescu” au refuzat să dea curs solicitării și au demarat acțiuni pentru investigarea situației, recuperarea datelor, restabilirea site-ului într-o formă securizată la un nivel superior și pe un alt server. Au fost sesizate organele legale.

Comunicat al Biroului de Presă al Festivalului Internațional ”George Enescu”

În revista Leviathan.ro publicăm zilnic informații despre programul Festivalului Internațional ”George Enescu”, ediția 2017, despre artiștii care vor concerta la această ediție, cronici muzicale, articole de sinteză, fotografii. Redacția Leviathan este acreditată la Festivalul ”George Enescu”.

Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2017

Arhiva rubricii Musica

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.