Știri: Spectacol al Teatrului Dramaturgilor Români din București în Albania (12 octombrie 2019)

49
Imagine din spectacolul ”Marina & Ulay”. Sursa foto: ICR
Imagine din spectacolul ”Marina & Ulay”. Sursa foto: ICR

Cea de a XXI-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru SKAMPA, unul dintre cele mai mari evenimente de teatru internaționale din Albania, se desfășoară în perioada 10 – 17 octombrie 2019, la Elbasan. În cadrul festivalului, Teatrul Dramaturgilor Români din București va participa, sâmbătă, 12 octombrie, la ora 18.30, la Teatrul Skampa din Elbasan, cu spectacolul Marina & Ulay. Regia este semnată de Alexandru Nagy, iar din distribuție fac parte actorii Maia Morgenstern și Marius Bodochi. Regia tehnică e asigurată de Bogdan Vladu. Scenariu de Edith Negulici. Spectacolul se va juca și la Tirana, duminică, 13 octombrie, ora 19.00 (ArTurbina, supratitrare engleză-albaneză).

Spectacolul Marina & Ulay redă povestea de dragoste, zbuciumul artistic, amintirea unora dintre cele mai impresionante performance-uri artistice din istorie, ale Marinei Abramović şi Ulay. Proiectul este sprijinit de ICR și de Ambasada României în Republica Albania.

Duminică, 13 octombrie 2019, la ora 11.30, Maia Morgenstern va susține un masterclass la Centrul de Artă ”ArTurbina” din Tirana.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.