Știri: Spectacol de muzică și poezie, „Leac de suflet”, la Muzeul Național Peleș (12 septembrie 2020)

161
Afiș - Leac de suflet

Teatrul Evreiesc de Stat din București lansează, în parteneriat cu Muzeul Național Peleș, un nou proiect cultural. Între lumi este un proiect modular, prin care actorii și muzicienii Teatrului Evreiesc de Stat își propun să aducă în atenția publicului lumi antagonice, dar complementare, crâmpeie de nou și vechi, întuneric și lumină, pace și tumult, dragoste și ură. Realizat pentru a creiona această permanentă căutare și regăsire a sufletului în hățișul vieții, proiectul Între lumi debutează sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 17.00,  într-o locație plină de istorie, în care trecutul și viitorul se îngemănează: Muzeul Național Peleș.

Primul spectacol din această serie se intitulează Leac de suflet și îi va avea ca protagoniști pe Maia Morgenstern și Sergiu Marin (violoncel). Laitmotivul acestui spectacol este Regele-Tată, un simbol care face trecerea între lumi, între trecut și viitor, între speranță și deznădeje, fiind cel care asigură, prin înțelepciunea sa reconciliere și continuitate.

Evenimentul va fi realizat asigurându-se toate măsurile de siguranță și prevenire a contaminării cu noul coronavirus COVID-19.

Informații și detalii suplimentare la numărul de telefon 0244.310.918.

Comunicat al Teatrului Evreiesc de Stat din București

Arhiva Teatrul Evreiesc de Stat din București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.