Știri: Spectacole la Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” din București (mai 2019)

187
teatruldeopereta ion dacian

logo rubrica musica leviathan.roÎn luna mai 2019, Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” din București a programat 10 reprezentații, de la cele mai noi producții de operetă realizate, până la spectacole-concert de musical și muzică de film sau spectacole de dans.

Vineri, 3 mai, la ora 19.00 este programat spectacolul ”Vis de iubire”, un prilej pentru a putea asculta vocea minunată a tenorului Alin Stoica, un tânăr aflat deja în plină ascensiune. Data de 11 mai (ora 18.00) oferă reîntâlnirea cu ”Liliacul” de Johann Strauss, cea mai recentă premieră a teatrului nostru, iar următoarea seară (12 mai, ora 19.00) este rezervată dansului, într-un eveniment special, coordonat de Alin Gheorghiu, cu coregrafii diverse, prin care dorim să venim în întâmpinarea publicului iubitor de dans.

Unul dintre cele mai importante și dificile titluri de operetă, un spectacol de mare complexitate vocală și scenică – ”Țara surâsului” de Franz Lehár – va avea loc pe 19 mai, la ora 18.30 și ne va ajuta să pătrundem în lumea orientală plină de mister. Rămânem cumva în atmosfera din China prin locul de naștere al protagonistului concertului din 24 mai (ora 19.00), Fan Shuang, bariton ce a fost în atenția publicului român datorită televiziunii și aflat acum pentru prima dată pe scena teatrului nostru. În această perioadă ne dorim să atragem cât mai mulți tineri soliști spre scena Operetei și îi încurajăm să debuteze în spectacole, pentru a se dezvolta și a-și atinge potențialul maxim. Un exemplu este baritonul Silviu Mihăilă, care va debuta în spectacolul ”Parfum de femeie”, ce va avea loc pe 26 mai, la ora 19.00.

Despre alți tineri și alte debuturi, în curând.

În paralel cu spectacolele programate se repetă intens pentru premiera musicalului ”Kiss me, Kate” de Cole Porter, ce va avea loc în această toamnă.

Comunicat al Teatrului Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” din București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.