Știri: Spectacole variate la Teatrul Excelsior din București (12–14 noiembrie 2021)

116
„Familia Addams” Teatrul Excelsior. Foto © Vlad Catană
„Familia Addams”, Teatrul Excelsior. Foto © Vlad Catană

În acest weekend, Teatrul Excelsior din București își invită publicul la spectacole variate stilistic și tematic, pentru toate vârstele și preferințele.

Vineri, 12 noiembrie, ora 19.00, Sala Studio: Missouri Sky de Victor Morozov, regia Silvia Roman. Un spectacol care îmbină realul cu fantasticul, realismul psihologic cu suprarealismul, totul în jurul unei tematici actuale și intens mediatizate: educația. Detalii: https://teatrul-excelsior.ro/missouri-sky/

Recomandare de vârstă: 12+

Sâmbătă, 13 noiembrie, ora 18.00, Sala „Ion Lucian”: Familia Addams, libretul de Marshall Brickman & Rick Elice, regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu. Un spectacol de musical care revizitează universul excentricilor Addams dintr-o perspectivă surprinzătoare, confruntându-i pe Gomez și pe Morticia cu ceea ce s-ar putea numi „coșmarul” oricăror părinți: copiii cresc (prea repede!)… Detalii: https://teatrul-excelsior.ro/familia-addams/.

Recomandare de vârstă: 12+

Duminică, 14 noiembrie, ora 11.00: Cocoșelul neascultător de Ion Lucian, regia Ion Lucian și Victor Radovici. Cel mai longeviv spectacol din repertoriul instituției a revenit pe scenă și vă așteaptă cu o poveste plină de candoare, presărată cu numeroase învățăminte bune de urmat la orice vârstă. Detalii: https://teatrul-excelsior.ro/cocoselul-neascultator/.

Recomandare de vârstă: 3+

Bilete: pe teatrul-excelsior.robilet.ro și la casa de bilete a Teatrului Excelsior.

Comunicat al Teatrului Excelsior din București

Arhiva Teatrul Excelsior 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.