Știri: Spectacolul ”Concord Floral”, invitat la Festivalul PulzArt (22 septembrie 2019, Sfântu Gheorghe)

26
concord_floral

Duminică, 22 septembrie 2019, de la orele 11.00 și 15.00, publicul Festivalului PulzArt din Sfântu Gheorghe va putea urmări, în studioul Dans Háromszék, spectacolul Concord Floral de Ferenc Sinkó. Producția a fost realizată în cadrul proiectului internațional de teatru Digital Natives (Băştinaşi digitali), cu sprijinul Uniunii Teatrelor din Europa (UTE) și a programului Europa Creativă a Uniunii.

”De aproape 7 ani, Festivalul de artă contemporană PulzArt a umplut un gol cultural în viaţa artistică din Sfântu Gheorghe prin promovarea unor noi moduri de gândire în ceea ce priveşte arta. Ceea ce au în comun toţi artiştii participanţi este nerespectarea limitelor genurilor artistice, precum și realizarea unor lucrări de artă impresionante” – scria organizatorului PulzArt.

”Concord Floral durează doar o oră şi, totuşi, este atât de bogat şi de concentrat, încât reuşeşte să-l încarce pe spectator, în pofida unui stil aparent lejer – dar înainte de a face asta, ne obligă amabil să ne descotorosim de ideile preconcepute.”Bea Kovács.

Scenografia este semnată de Zsófia Gábor, dramaturgia: Krisztina Sipos, muzica și video: József Iszlai. Din distribuție fac parte liceenii: Eszter Albert, Andor Balon-Ruff, Kristóf Dimény, Csenge Ráhel Geréb, Deborah Jenei, Ákos Kerekes, Dániel Niţu-Mányoki, Orsolya Rázmán, Bernadette Rus, Áron Sárosi, Márk Szabó, Eszter Szőllősi, Boglárka Török, Ágnes Turós.

Biletele pot fi cumpărate de la casa Oficiului de Organizare și Coordonare Evenimente Culturale sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro.

Spectacolul este recomandat tinerilor peste 14 ani.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.