Știri: Tabăra de Dans Urban – conferința de lansare (23 august 2017, București)

600
tabara de dans urban bucuresti

Miercuri, 23 august 2017, la ora 10.30 va avea loc conferința de lansare a proiectului Tabăra de Dans Urban, în cadrul UNEFS (Universitatea de Educație Fizică și Sport, Strada Constantin Noica, nr. 140, 060057 București). Tabăra de Dans Urban este un proiect de educație culturală și artă comunitară care a fost creat din pasiunea pentru educație prin dans a 7 ONG-uri din domeniile educației, culturii, dansului, protecției persoanelor cu dizabilități, care împreună au format un consorțiu în vederea promovării culturii și educației dansului adaptat/artei adaptate în rândul tinerilor cu și fără dizabilități din București.

ONG-urile implicate în proiect sunt: Asociația pentru Cultură și Tango, Asociația de Antrenori Ioan Kunst Ghermănescu (cu sprijinul UNEFS), Asociația Clubul Sportiv Stop and Dance, Asociația Sindrom Down București, Asociația Down Plus, Fundația Mâna de Lucru, Asociația Be a Butterfly.

Viziunea consorțiului nostru este de a cultiva și educa o nouă generație de avocați ai dansului adaptat prin intermediul educației, colaborării, incluziunii și inițiativei. Proiectul este co-finanțat de catre Primăria Municipiului București prin ARCUB.

Intrarea liberă.

Pentru detalii
contact@tangoact.ro
http://tabara.tangoact.ro/

 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.