Știri: Teatru la TVR (15, 16 august 2020)

122
„Bani din cer”. Sursa foto: TVR
„Bani din cer”. Sursa foto: TVR

rubrica teatru tv logo leviathan.roPână în 13 septembrie 2020 Grădina TVR este cel mai important spațiu pentru spectacole de teatru în aer liber.

Toate informaţiile referitoare la programarea spectacolelor, ora de începere a acestora, regulile de distanţare socială şi protecţie împotriva infectării cu COVID 19 pot fi găsite pe www.tvr.rohttp://www.tvr.ro/teatruintvr.html#view  şi pe https://www.facebook.com/casadeproductietvr

Biletele de intrare se pot procura de la teatrele partenere, iar accesul publicului se face prin intrarea din strada Constantin Blaremberg, poarta destinată exclusiv spectatorilor. Pentru o imagine și mai clară, iată ghidul de acces: https://youtu.be/HIRVelizx0M

  • Săptămâna aceasta a început cu o sărbătoare: luni, 10 august, Teatrul Național de Televiziune a împlinit 63 de ani! La mulți ani teatrului tv, la mulți ani telespectatorilor teatrului tv!
  • Rămânem împreună! Sâmbătă și duminică, seri de teatru TV pe TVR3.

Sâmbătă, 15 august, la ora 20.00:

Sosesc de la Paris, musical după Sosesc diseară de Tudor Muşatescu. În distribuție: Carmen Stănescu, Marian Hudac, Mihai Fotino, George Mihăiţă, Oana Ioachim, George Ulmeni. Adaptarea şi regia artistică TV: Cornel Popa

Regia de studio: Sanda Bejan. Redactor: Mihaela Burda. Asistenţa tehnică: ing. Cătălin Jifcu. Sunetul: Dan Banu. Regia de montaj: Marga Niţă. Operator şef: George Grigorescu

Scenografia: Gheorghe Constantin. Costume: Cristina Popescu. Muzica: Valenţiu Grigorescu. Coregrafia: Mariana Grigorescu.     

Duminică, 16 august, la ora 20.00:

Bani din cer de Ray Coonay, în regia lui Horaţiu Mălăele, spectacol preluat de la Teatrul de Comedie. Traducere de Gheorghe Lăzărescu. Regia TV: Silviu Jicman. În distribuţie: George Mihăiţă, Virginia Mirea, Gheorghe Dănilă, Mihaela Teleoacă, Dan Tudor, Eugen Racoţi, Şerban Georgevici.

Scenografia: Puiu Antemir. Producător: Zoe Bălan

„Într-o lume răvăşită de conflicte religioase, interetnice, interumane, într-o lume măcelărită de prostie şi incultură, singura soluţie pământean-tămăduitoare ar fi lumina spiritului. Ştiut fiind că şi comedia este chiriaşa pe viaţă în casa spiritului, având convingerea că şi râsul va mântui lumea, propunem acest spectacol a cărui singură mare virtute este UMORUL.”   Horaţiu Mălăele.

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție a TVR, difuzat pe canalele TVR și online pe TVR+. Producător coordonator: Demeter András István.

https://www.instagram.com/casadeproductietvr/   

Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

Comunicat al Casei de Producție a TVR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.