Știri: Teatrul de Balet Sibiu încheie anul cu cinci spectacole sold-out

12
ziua mondiala a baletului

S-au pus în vânzare biletele pentru perioada ianuarie–aprilie 2022

Teatrul de Balet Sibiu încheie anul 2021 cu cinci reprezentații ale spectacolului de balet clasic Spărgătorul de nuci, coregrafia: Vasile Petruțiu, care vor fi prezentate publicului pe 8, 9 și 10 decembrie, de la ora 19.00, respectiv pe 9 și 10 decembrie, la matineu, pentru copii, de la ora 12.00. Pentru toate cele cinci reprezentații, capacitatea de 30% a sălii de spectacol a fost integral ocupată și spectacolele se vor dansa cu casa închisă. Pentru perioada ianuarie–aprilie 2022, Teatrul de Balet Sibiu a programat zece reprezentații ale unora dintre cele mai apreciate titluri din repertoriu.

„În luna decembrie, Spărgătorul de nuci este un titlu nelipsit din programul teatrelor de balet și operelor de pretutindeni. Alături de Lacul Lebedelor, Don Quijote, La fille mal gardée, Spărgătorul de nuci este unul dintre cele mai frumoase spectacole de balet clasic și unul dintre cele mai bine vândute spectacole din repertoriul nostru. Ne-am obișnuit să avem săli pline la Sibiu, cu fiecare reprezentație a acestui minunat balet. Anul acesta, în contextul impus de situația pandemică, vom juca pentru prima dată în istoria noastră de 13 ani, cu doar 30% din capacitatea sălii de spectacol. În numele întregii echipe a Teatrului de Balet Sibiu le mulțumesc tuturor spectatorilor noștri pentru că ne-au fost alături în acest an greu. Le doresc tuturor multă sănătate, sărbători cu bine, cu liniște și să nu-și piardă credința și speranța într-un viitor mai luminos. Pentru primele patru luni ale anului 2022, am programat zece spectacole care să aducă publicului nostru bucurie. Cred că avem nevoie mai mult decât oricând de spectacole care să ne aducă împreună cu bucurie și stare de bine.” – Ovidiu Dragoman, Manager Casa de Cultură a Municipiului Sibiu – Teatrul de Balet Sibiu.

Teatrul de Balet Sibiu a pus în vânzare biletele pentru spectacolele din perioada ianuarie–aprilie 2022.

Dama cu camelii (balet neoclasic), Sînt o babă comunistă! (teatru-dans), Bolero (balet neoclasic), În numele bucuriei (dans de caracter), Gală de Balet (balet clasic, neoclasic și dans contemporan) și La fille mal gardée (balet clasic) sunt titlurile pe care Teatrul de Balet Sibiu le-a programat pentru perioada ianuarie–aprilie 2022. Costul biletelor este de 20 de lei (bilet întreg), respectiv 10 lei (bilet redus pentru elevi, studenți și pensionari). Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate online, de pe site-ul kompostor.ro și de pe sHYPERLINK „https://sibiuballet.ro/bilete/”ite-ul Teatrului de Balet Sibiu sau de la sediul administrativ al instituției, Parcul Tineretului, nr. 1.

Program ianuarie–aprilie 2022, click aici.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.