Știri: Teatrul Evreiesc de Stat deschide stagiunea de vară cu spectacolul „Stand-up Lechaim!” (30 iulie 2020)

36
stand-up-lechaim maia morgenstern

Teatrul Evreiesc de Stat deschide stagiunea de vară cu spectacolul Stand-up Lechaim!, regia Maia Morgenstern, care va avea loc joi, 30 iulie 2020, de la ora 20.00, în curtea Şcolii Italiene „Aldo Moro”.

Potrivit site-ului instituţiei teatrale, Stand-up Lechaim! este un concert-spectacol special, oferit de Maia Morgenstern, Mihai Ciucă, Dorina Păunescu, Mirela Nicolau şi Andrei Miercure, acompaniaţi de orchestra Teatrului Evreiesc de Stat.

Pe perioada stagiunii de vară spectacolul va mai putea fi văzut şi pe 16 august 2020 în acelaşi spaţiu al Şcolii Italiene „Aldo Moro”, iar pe 9 august 2020 va fi o reprezentaţie în Parcul Cişmigiu, în cadrul Festivalului „Bucureştii lui Caragiale”.

Spectacolul Mazl Tov… and Justice For All! se va juca în curtea Şcolii Italiene „Aldo Moro” pe 6 şi 27 august 2020.

Reprezentaţii cu spectacolul De la Caragiale la Şalom Alehem vor avea loc pe 20 august, în curtea Şcolii Italiene „Aldo Moro”, şi pe 8 august, de la ora 19.00, în Parcul Cişmigiu, în cadrul Festivalului „Bucureştii lui Caragiale”.

Spectacolul Actul de căsătorie va fi prezentat pe 30 august, de la ora 20.00, în curtea Şcolii Italiene „Aldo Moro”.

Pentru spectacolele ce vor fi jucate în curtea Şcolii Italiene „Aldo Moro”’, biletele au fost puse în vânzare în reţeaua mySTAGE. La spectacolele susţinute în cadrul Festivalului „Bucureştii lui Caragiale” intrarea este liberă.

Arhiva Teatrul Evreiesc de Stat din București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.