Acasă Ars Magna Theatrum Știri: Teatrul ”Gulliver” din Galați vine alături de spectatori

Știri: Teatrul ”Gulliver” din Galați vine alături de spectatori

9
”Ursul păcălit de vulpe”. Sursa foto: Teatrul ”Gulliver” din Galați
”Ursul păcălit de vulpe”. Sursa foto: Teatrul ”Gulliver” din Galați

Tocmai pentru că acum – poate mai mult decât oricând, avem nevoie de farmecul și de frumusețea poveștilor, Teatrul ”Gulliver” din Galați vine cu un pas mai aproape de publicul său atât de drag și aduce sala de spectacole ONLINE. Astfel, începând de sâmbătă, 21 martie, de la ora 11.00, Teatrul ”Gulliver” va difuza în regim de transmisie în direct, pe pagina de Facebook a teatrului (https://www.facebook.com/TeatrulGulliver/) cele mai îndrăgite spectacole.

Începând cu piesa Ursul păcălit de vulpe, o experiență scenică încărcată de energie, voie bună și culoare, Gulliver pregătește o selecție de spectacole cu un grad de adresabilitate cât mai amplă, incluzând producții mai noi sau consacrate ale teatrului. Programul cu spectacolele ce urmează a fi difuzate va fi anunțat și disponibil pe pagina de Facebook a teatrului.

Așadar, toți cei care își doresc să rămână conectați la magia poveștilor pot urmări spectacolele ”Gulliver” online, pe pagina de Facebook a teatrului: https://www.facebook.com/TeatrulGulliver/, la secțiunea Clipuri video, în intervalul programat. Vizionarea este gratuită.

Totodată, profitând de prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Teatrului pentru Copii și Tineret, Teatrul ”Gulliver” dorește să reamintească tuturor spectatorilor că teatrul e viu și e aproape de toți cei care îi cunosc și îi împărtășesc emoția, dincolo de orice context sau împrejurare. Așteptăm să ne revedem cât mai curând în sala de spectacole, tărâmul unde magia prinde viață.

Comunicat al Teatrului ”Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

NICIUN COMENTARIU

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: