Știri: Teatrul „Gulliver” din Galați reia seria spectacolelor în aer liber cu povestea „Ursul păcălit de vulpe” (2 august 2020)

29
Ursul pacalit de vulpe 1

Bucuria poveștilor revine duminică, 2 august 2020, de la ora 10:30, la Teatrul de Păpuși „Gulliver” din Galați cu un nou spectacol în aer liber, Ursul păcălit de vulpe, o reprezentație plină de culoare și voie bună.

Îmbinând într-un mod original firul epic al cunoscutei povești Ursul păcălit de vulpe, după Ion Creangă, cu spiritul ludic, spectacolul reprezintă o invitație la o incursiune plină de candoare în lumea minunată a zâmbetelor zglobii, a imaginației și a jocului nestingherit.

Rețeta-i simplă – o poveste binecunoscută, încărcată cu multă magie de joacă, o mulțime de cuburi colorate, cântece zglobii și super-ghicitori haioase, completate de un fundal muzical inspirat și plin de voioșie. Amestecate bine-bine în poiana fermecată a poveștilor, la care se adăugă energia debordantă a actorilor și, bineînțeles, mai multe animăluțe-jucării. Vine și o vulpiță buclucașă, pusă un pic pe șotii, care se cam întrece cu gluma: ba ascunde un anotimp, ba îl lasă pe iepuraș fără morcovei. Mai e și un Moș Martin fără coadă iar asta parcă le întrece pe toate.

Regia și scenariul îi aparțin lui Aurelian Iorga iar magia spectacolului este întregită de Emilia Furduiu, care semnează scenografia, dar și de muzica lui Radu Mihalache, plus versurile lui Victor Mihalache. Actorii care dau viață personajelor pline de energie sunt: Andrei Ciugulea, Nicoleta Miru, Valeria Taban, Andrei Dombrovschi.

Astfel, spectacolul Ursul păcălit de vulpe devine o autentică personalizare a jocului și copilăriei, într-o reprezentație încărcată de fantezie, voiciune și vervă la cote maxime!

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.