Știri: Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu celebrează Ziua Europei online. 7 spectacole și alte 32 de evenimente programate online, până în data de 17 mai

79
TNRS online - Ziua Europei 2020 (1)

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu, prezent online, cu evenimente zilnice, încă din luna martie, de la începutul stării de urgență decretată de autorități, oferă publicului, sâmbătă, 9 mai 2020, de Ziua Europei, în parteneriat cu Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu, un program online care include. recitaluri de poezie, conferințe, spectacole de teatru și povești pentru copii. Până în data de 17 mai 2020, TNRS va difuza online, gratuit, 39 de evenimente, dintre care amintim. Drumul clipei, regia Laurențiu Damian (documentar making of Faust – 8 mai 2020), Așteptându-l pe Godot, regia Silviu Purcărete (9 mai 2020), Oidip, regia Silviu Purcărete (10 mai 2020), Cu mulțumirile firmei, regia Theodor-Cristian Popescu (14 mai 2020), Hedda Gabler, regia Botond Nagy (15 mai 2020), Nathan înțeleptul, regia Armin Petras (16 mai 2020) și Hamlet, regia Radu Nica (17 mai 2020).

Programul online 8–17 mai 2020, integral, click aici.

Unde pot fi văzute transmisiile?

►Pagina oficială de Facebook a TNRS, www.facebook.com/TNRSS

►Canalul oficial de YouTube al TNRS, www.youtube.com/TNRSS

►Site-ul oficial al TNRS, www.tnrs.ro

►Pagina oficială de Facebook a FITS, www.facebook.com/FITSibiu (pentru „Conferințele speciale FITS și TNRS”)

►Pagina oficială de Facebook a Secției Germane a TNRS, https.//www.facebook.com/DeutscheAbteilung/ (pentru evenimentele în limba germană)

Vizionarea evenimentelor TNRS difuzate online este gratuită.

Evenimentele #TNRS sunt difuzate gratuit și pe paginile de Facebook ale partenerilor TNRS. Ora de Sibiu, Ora de Mediaș, Turnul Sfatului, Tribuna Sibiu, Mesagerul de Sibiu, stiridesibiu.ro, Sibiu100%, Zile si Nopti Sibiu, Sibiu – Atracții Turstice, Sibiul Cultural, Sibiul AZI, Forumul German Sibiu, Hermannstädter Zeitung, Forumul Cultural Austriac, Forum Hermannstadt.

Comunicat al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.