Știri: Teodora Enache-Brody lansează CD-ul „Unifying Worlds” la Cărturești Verona (13 septembrie 2021, București)

93
Teodora-Brody_Festival-Enescu-afis

logo George Enescu International Festival 2021Interpreta Teodora Enache-Brody invită jurnaliștii și publicul să participe la lansarea albumului Unifying Worlds – From Beethoven to Enescu, 13 septembrie 2021, începând cu ora 14.00, la librăria Cărturești – Verona. 

În cadrul evenimentului ce va avea loc la Librăria Cărturești Verona din București (sala de la demisol), Teodora Enache-Brody va interpreta varianta vocală a Sonatei nr. 8 pentru pian, „Patetica” de Beethoven și Rapsodia română nr. 1, de George Enescu, și va acorda autografe.

Pe 18 septembrie, Teodora Enache-Brody va susține concertul Unind lumi – De la Beethoven la Enescu, la Opera Națională București, în care va interpreta versiuni vocale unice la nivel mondial ale unor opusuri clasice instrumentale, dintre care unele în premieră: Rapsodiile I și a II-a de George Enescu, Patetica și Sonata Lunii de Beethoven; Dansurile românești de Bartók și Canon de J. Pachelbel.

Împreună cu Călin Grigoriu la chitară, Andrei Kivu la violoncel, Joca Perpignan la percuție și având drept invitat special Corul Operei Române, Teodora Enache-Brody va conduce publicul într-o călătorie interioară surprinzătoare, în care cu versatilitate și creativitate va îmbina elemente ale muzicii clasice, cu spontaneitatea jazzului, precum și cu adâncimea și forța doinei.

Aceasta este a doua participare a Teodorei Enache-Brody la evenimentele prilejuite de Festivalul „Enescu”, după concertul din 2019 care a fost sold-out. Biletele sunt puse în vânzare pe site-ul Operei Române, http://tickets.operanb.ro/, iar numărul de locuri care vor putea fi ocupate reprezintă 70% din capacitatea sălii.

Lansarea albumului Unifying Worlds și concertul susținut de către Teodora Enache-Brody pe 18 septembrie la ONB fac parte din seria evenimentelor din cadrul București Creativ, prin care Festivalul Internațional „George Enescu” încurajează cele mai diverse forme de expresie artistică, inspirate din muzica și moștenirea lui George Enescu.

Jurnaliștii sunt rugați să confirme prezența la adresa de e-mail Enescu@omavision.ro.

Comunicat al Biroului de Presă al Festivalului și Concursului Internațional „George Enescu”

*

logo asociatia culturala leviathanAsociația Culturală Leviathan, editor al publicațiilor Leviathan.ro și revista culturală trimestrială „Leviathan”, este partener media al Festivalului Internațional „George Enescu” 2021.

Pe acest portal veți găsi toate informațiile necesare, programul zilnic al Festivalului, prezentarea muzicienilor invitați, date despre lucrările din programe, relatări, cronici, fotografii. În revista „Leviathan” nr. 3, iulie–septembrie 2021, pp. 47–49 puteți citi un amplu articol de prezentare a ediției 2021 a Festivalului iar în nr. 4, octombrie–decembrie 2021 vom publica o sinteză a Festivalului și cronici ale concertelor.

leviathan partener media festivalul george enescu

Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2021

Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2019

Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2017

Arhiva rubricii Concursul Internațional George Enescu 2020/2021

Arhiva rubricii Concursul Internațional George Enescu 2018

Arhiva rubricii Cronica muzicală

Arhiva rubricii Musica

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.