Știri: TIC PITIC, Zilele Small Size la Teatrul ”Ion Creangă” din București (25 – 27 ianuarie 2019)

75
tic pitic

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Teatrul ”Ion Creangă”, organizează în perioada 25 – 27 ianuarie 2019, la Sala Mică a Teatrului ”Ion Creangă” (Str. Biserica Amzei nr. 21-23), cea de-a V-a ediţie TIC PITIC – Zilele Small Size, un eveniment care urmăreşte să contribuie la promovarea importanţei şi beneficiilor educaţiei timpurii prin intermediul teatrului.

Dedicat copiilor de vârstă mică, TIC PITIC – Zilele Small Size devine un spaţiu de explorare pentru copiii care fac primii paşi în sala de spectacole.

Însoțiți de părinți sau bunici, copiii vor avea ocazia să vizioneze o suită de spectacole concepute special pentru TICpitici, de la bebeluși la preșcolari. Printre producțiile programate în weekendul 25 – 27 ianuarie 2019 se numără trei titluri din repertoriul Teatrului ”Ion Creangă”: ÎmpreLună, ”Călătorii prin Galaxii” și Pe mărimea mea”, care a avut premiera în decembrie 2018, dar și un spectacol produs de Asociația MiniReactor din Cluj Napoca – Bucătăria familiei Balaur”, în regia Deliei Gavlițchi.

Tot în cadrul evenimentului va avea loc și atelierul muzical interactiv Ding! Cum se nasc sunetele?”, o invitație adresată micuților cu vârsta sub 3 ani, care vor descoperi instrumentele muzicale și secretele sunetelor. Coordonat de muzicianul Radu Mihalache și actrița Carmen Palcu Adam, împreună cu actrițele Andreea Gaica și Oana Bănuță, atelierul se va desfășura sâmbătă, 26 ianuarie, în intervalul orar 11.00 – 11.40. Accesul la atelier este gratuit, în limita locurilor disponibile și a înscrierii prealabile, via e-mail (contact@teatrulioncreanga.ro).

Program:

25 ianuarie, ora 18.00 – ”Pe mărimea mea” (3-6 ani), spectacol – Teatrul ”Ion Creangă”

26 ianuarie, ora 11.00Ding! Cum se nasc sunetele?”, atelier muzical interactiv dedicat copiilor sub 3 ani

26 ianuarie, ora 18.00Bucătăria familiei Balaur” (3 – 6 ani), spectacol invitat – Asociația MiniReactor,

27 ianuarie, ora 11.00ÎmpreLună” (sub 3 ani), spectacol – Teatrul ”Ion Creangă”

27 ianuarie, ora 18.00Călătorii prin galaxii” (4 – 6 ani), spectacol – ”Teatrul Ion Creangă”. 

TIC PITIC – Zilele Small Size este un eveniment organizat anual, în ultimul weekend din luna ianuarie, în cadrul proiectului internațional ”Small Size, Performing Arts for Early Years”. Programul se desfășoară simultan în mai multe orașe din lume: din Helsinki până în Madrid, din Londra până în Salzburg, din Mexic până în București.

Sursa: https://www.zilesinopti.ro/evenimente/43573/tic-pitic-zilele-small-size-2019

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.