Știri: ”Trends and Developments in Today’s Arabic”, conferință internațională organizată de Secția de Limba Arabă și Centrul de Studii Arabe (12 – 13 aprilie 2019, București)

60
conferința internațională de studii arabice

În perioada 12 – 13 aprilie 2019, Universitatea din București organizează conferința internațională ”Trends and Developments in Today’s Arabic”, la care participă peste 40 de cercetători arabiști din universități europene, americane și arabe.

Conferința cuprinde un panel special la care participă doctoranzi ai Școlii de Limbi și Identități Culturale a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, sub coordonarea prof. dr. habil. George Grigore.

Conferința se înscrie în tradiția manifestărilor academice internaționale organizate de școala de arabistică din România, cel mai recent eveniment de acest fel fiind organizat în septembrie 2017 sub titlul ”Geographies of Arab and Muslim Identity through the Eyes of Travelers”.

Lucrările rezultate în urma conferințelor sunt publicate în revista ”Romano-Arabica”, publicație anuală editată de Centrul de Studii Arabe al UB.

Programul complet  al evenimentului poate fi consultat la: https://www.unibuc.ro/wp-content/uploads/sites/7/2019/03/program-conferinta.pdf

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.