Știri: Trupa ”Mihai Raicu” reia spectacolul ”Cină cu proști” (8 ianuarie 2020, Satu Mare)

115
Sursa foto: Teatrul de Nord din Satu Mare
Sursa foto: Teatrul de Nord din Satu Mare

Teatrul de Nord din Satu Mare vă invită miercuri 8 ianuarie 2020, de la ora 19.00, în Sala Mare la cea mai îndrăgită comedie a Trupei ”Mihai Raicu” din ultimii ani, o comedie delicioasă, bine condimentată cu umor sănătos, servită cu mult talent.

Cină cu proşti de Francis Veber nu ne prezintă o lume fantastică, ci una cât se poate de palpabilă, cu personaje cât se poate de plauzibile. Cascada de răsturnări de situație se întâmplă în timp real, pe parcursul a două ore. Ce nu vom găsi în relația dintre personajele din această poveste este agresiunea. Găsim minciună, meschinărie, vanitate. Dar sunt atât de cotidiene încât aproape ar putea trece cu vederea dacă nu ar fi contrapunctate de candoarea, naivitatea, generozitatea unui aparent neadaptat ale cărui atribute sunt confundate cu prostia. Evenimentele care se succed în avalanşă au efecte revelatoare asupra personajelor iar publicul asistă la o comedie cinstită unde buna dispoziție e molipsitoare iar râsul plin şi sănătos e greu de stăpânit.

Cină cu proşti de Francis Veber. Traducere de Nicolae Weiss. Regia artistică: Daniel Vulcu. Scenografia: Cristian Gătina. Distribuția: Pierre – Ciprian Vultur; Christine – Raluca Mara; Archambaud, Meneaux – Sergiu Tăbăcaru; François – Romul Moruțan; Leblanc – Vlad Mureșan; Marlène – Alina Negrău; Cheval – Stelian Roșian.

Spectacol ales în abonamente.
Durata: 2 h. 10 min. (cu pauză)
Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106. Bilete online: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41003277/Cina-cu-prosti

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.