Știri: Vernisajul expoziției „Amber of the Moment” (4 iunie 2020, comuna Colți, județul Buzău)

117
Amber of the moment

Joi, 4 iunie 2020, de la ora 18.00, Aluniș Art Center, un nou spațiu expozițional, de rezidență artistică și tabere creative, își deschide porțile în strada Aluniș, nr. 39, comuna Colți, județul Buzău, odată cu Aluniș Art Center. Expun artiștii Florin Menzopol, Ștefan Daniel Lăzărescu și Dumitrache Ciprian, într-o expoziție colectivă de artă vizuală, însoțită de un text critic semnat de curatoarea Ana-Daniela Sultana-Cipariu. Expoziția „Amber of the Moment” poate fi vizitată în perioada 4 iunie – 24 iulie și face parte din programul expozițional conceput de inițiatoarea și coordonatoarea proiectului Aluniș Art Center, Iulia Gabriela Sîrbu.

Pe lângă cunoscuți artiști vizuali, Aluniș Art Center își propune să lucreze cu meșteșugari și artizani locali care folosesc exclusiv materiale naturale, realizând articole ce vor fi comercializate într-un mic shop din grădina centrului.

Expoziția „Amber of the Moment” poate fi vizitată în perioada 4 iunie – 24 iulie 2020 și face parte din programul expozițional conceput de inițiatoarea și coordonatoarea proiectului  Aluniș Art Center, Iulia Gabriela Sîrbu.

Prin evenimentele desfășurate în spații conexe precum școala din Colți sau Muzeul Chilimbarului, Aluniș Art Center se constituie într-un spațiu dedicat comunității locale, având în plan proiecte variate, de la acțiuni de ecologizare a zonei sau proiecte de activism de mediu, la activități educative de valorificare a artei meșteșugului artizanal tradițional sau bibliotecă și cinema în aer liber.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.