Știri: Vizită ghidată în expoziția „Partea nevăzută a colecției Liana și Dan Nasta: obiecte de cult și laice” (19 martie 2024, București)

24
vizită ghidată la Muzeul Colecțiilor (1)

rubrica museum leviathan.roMarți, 19 martie 2024, ora 16.00, vă invităm la o nouă vizită ghidată susținută de Gabriela Vasiliu în expoziția Partea nevăzută a colecției Liana și Dan Nasta: obiecte de cult și laice, deschisă la Muzeul Colecțiilor de Artă (Calea Victoriei nr. 111).

Expoziția cuprinde peste 100 de obiecte de artă românească religioasă, precum icoane pe lemn și sticlă, xilogravuri, cărți și piese de cult, și laică, precum scoarțe, cahle și obiecte de uz gospodăresc din ceramică și lemn, din secolele XVI–XX, prezentate într-o scenografie dedicată.

Accesul se face pe baza biletului de intrare în expoziție, în valoare de 20 lei. Grupul se formează pe loc și nu este necesară înscrierea prealabilă.

Expoziția Partea nevăzută a colecției Liana și Dan Nasta: obiecte de cult și laice poate fi vizitată la Muzeul Colecțiilor de Artă până în data de 30 aprilie 2024. 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.