Teatrul de Comedie la 61 de ani – ovaționat de cadrele medicale din București

91
TEATRUL DE COMEDIE_61 de ani (1)

Miercuri, 5 ianuarie 2022, Teatrul de Comedie a sărbătorit 61 de ani de activitate, în fața unui public special, format din cadrele medicale din București, dar și în fața unui public virtual, prin recitalul oferit de muzicianul Adrian Naidin și difuzat online, pe platformele de social media ale instituției.

Aniversarea a fost dublată de sărbătorirea reprezentației cu numărul 100 a îndrăgitului spectacol Fierarii de Miloš Nikolić, regia: Horațiu Mălăele, producție care îi aduce pe aceeași scenă pe actorii Mircea RusuMaia MorgensternGeorge Mihăiță și Valentin Teodosiu și care se joacă de fiecare dată în regim de sold out. Ca semn de prețuire pentru eroii din prima linie în lupta contra pandemiei, în sală a fost prezent o parte din personalul medical din București, printre care îi amintim pe dr. Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, dr. Raluca Teleanu, medic primar neurologie pediatrică la Spitalul Clinic de copii „Dr. Victor Gomoiu”, Cristiana Mateoiu, director executiv Fundația Inovații Sociale Regina Maria, dr. Vasile Ciubotaru, medic primar neurochirurgie Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” etc.

Împreună cu actorii din distribuție, medicii au cântat la finalul reprezentației un spectaculos „La mulți ani” Teatrului de Comedie, instituție care, indiferent de condițiile pandemice, a înțeles să-și croiască drum până la spectatori, adeverind ceea ce a declarat dr. Radu Țincu: În contextul actualei pandemii, avem nevoie de teatru, avem nevoie de emoție, avem nevoie de încredere!

Comunicat al Teatrului de Comedie din București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.