Știri: Festivalul Internaţional „George Enescu” şi Ziua Culturii Naţionale, promovate la Târgul Internaţional de Turism de la Viena

583
Ferien Messe wien

La standul României din cadrul târgului internaţional de turism Ferien-Messe Wien sunt prezentate informaţii despre Festivalul Internaţional „George Enescu” şi conferinţa Dinu Lipatti: The Purest Gold/Dinu Lipatti: Cel mai pur aur, susţinută de Mark Ainley la sediul Institutului Cultural Român de la Viena cu ocazia Zilei Culturii Naţionale. Conferinţa deschide seria de evenimente organizate de Institutul Cultural Român de la Viena în contextul aniversării a 100 de ani de la naşterea pianistului şi compozitorului Dinu Lipatti.

Afis conferinta Dinu Lipatti

Târgul Internaţional de Turism de la Viena se desfăşoară până pe 15 ianuarie 2017 la Messe Wien, iar prezenţa românească este coordonată de Biroul de promovare şi informare turistică al României la Viena.

La standul României (A0505, Hala A) sunt prezenţi 27 de expozanţi români din domeniul turismului. Regiunea parteneră pentru ediția din acest an este Maramureş şi în acest context este prezentată oferta turistică locală şi sunt organizate evenimente cu meşteri populari, dansuri şi muzică tradițională. De asemenea sunt prezente şi oraşele Sibiu, Cluj-Napoca, Timişoara şi Oradea, iar publicul poate afla informaţii despre ofertele româneşti de turism de sănătate, ecvestru şi ecoturism.
În cadrul secţiunii „Reisekino” a târgului, dedicată prezentărilor multimedia, România este zilnic prezentată ca destinaţie de vacanţă.

Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 14.15, pe scena culinară a târgului (Hala B), va fi organizată o demonstrație culinară cu preparate tradiționale românești, marcând desemnarea judeţului Sibiu drept Regiune Gastronomică Europeană în 2019.

La cea de-a 41-a ediţie a târgului internaţional de turism Ferien-Messe Wien participă 840 de operatori turistici din 70 de ţări, fiind aşteptat un public de peste 150.000 de persoane. În cadrul târgului sunt prezentate destinaţii de vacanţă, oferte last-minute pentru turişti şi pachete promoţionale. Programul târgului internaţional de turism include şi o serie de conferinţe despre destinaţii turistice locale şi internaţionale, workshop-uri dedicate reprezentanţilor operatorilor turistici şi filme de prezentare ale destinaţiilor turistice.

Detalii complete despre Ferien-Messe Wien 2017: www.ferien-messe.at.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.