Știri: Patinoarul Copiilor la Opera Comică pentru Copii

607
Patinoarul Copiilor la Opera Comica pentru Copii

Începând din acest weekend, Nino, personajul îndrăgit din seria de concerte-lecție ale Operei Comice pentru Copii, Cu Nino în jurul Lumii, îi așteaptă pe cei mici pe Patinoarul Copiilor, deschis în curtea instituției din Calea Giulești nr. 16, București.

Sâmbătă, 14 ianuarie și duminică 15 ianuarie 2017, de la ora 11.00, imediat după încheierea spectacolelor care au loc de la ora 10.00 în Salonul Mozart, Nino va coborî de pe scenă, își va pune patinele și va ieși pe gheață alături de copii, împreună cu personaje din poveștile Operei Comice pentru Copii. De la începutul lunii decembrie, peste 1000 de copii s-au distrat la patinoar și s-au bucurat de surprizele oferite de Opera Comică pentru Copii. Patinoarul Copiilor va mai fi deschis până la finalul lunii februarie, de luni până vineri, între orele 15.00–20.00, iar în weekend, în intervalul orar 10.00–22.00. Tarifele sunt 10 lei, 15 lei (cu patine închiriate) sau 50 de lei, preț care include și un cadou (DVD sau puzzle cu producțiile OCC).

În luna ianuarie, Opera Comică pentru Copii îi așteaptă pe cei mici la concertele de la Salonul Mozart – Cu Nino în jurul Lumii, Petrică și Lupul, Viața lui Mozart – și la spectacolele de la Sala Mare – Hänsel și Gretel, Flautul fermecat și Jack și Vrejul de fasole.

Biroul de presă al Operei Comice pentru Copii

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.