„Jurnalist de România”: 55 de minute dedicate de Radio România Internațional revistei „Leviathan”, nr. 2/2021 – realizator Simona Văleanu (18 iunie 2021)

244
radio romania internațional revista-trimestriala-leviathan-nr-2-11-2021-editia-tiparita

Vineri, 18 iunie 2021, la ora 20.05 (ora României), la Radio România Internațional 2, emisiunea „Jurnalist de România”  (55 de minute) este dedicată revistei culturale „Leviathan”, anul IV, nr. 2 (11), aprilie–iunie 2021, care este la dispoziția publicului în variantă tipărită și în ediție online pe acest site. În această emisiune veți afla și detalii despre Editura Leviathan.

Simona Văleanu
Simona Văleanu

Realizator: Simona Văleanu. Invitați: criticul literar Ana Dobre, poetul și traducătorul Daniel Ioniță (Australia), scriitorul Dumitru Ichim (Canada), poetul și profesorul Daniel Sincu (Canada), Rudy Roth (Palma de Mallorca, Spania), director fondator; Costin Tuchilă, redactor-șef; Pușa Roth, redactor-șef adjunct.

Editată de Asociația Culturală Leviathan, „Leviathan” este o revistă culturală de largă cuprindere, cu subiecte atrăgătoare, cu rarități și cu un conținut specific apariției trimestriale. Numărul 2, aprilie–iunie 2021 (192 pagini în format A4) este al unsprezecelea de la apariția revistei, la sfârșitul anului 2018. Semnează aproape 40 de autori din România și Diaspora. 

Ascultă Radio România Internațional, click aici, apoi click în partea din dreapta sus a paginii pe iconițarri 2(pentru a salva fișierul audio).

Emisiunea „Jurnalist de România” se va difuza în reluare în noaptea de vineri, 18 iunie spre sâmbătă, 19 iunie 2021, la ora 2.00 (ora României) și sâmbătă, 19 iunie 2021, la ora 12.00 (ora României), pentru ascultătorii Radio România Internațional din America de Nord, Canada și pentru cei din Noua Zeelandă sau Australia. De asemenea, va fi transmisă în reluare luni, 21 iunie 2021, de la ora 4.00 (ora României).

Arhiva revistei trimestriale „Leviathan”, publicație a Asociației Culturale Leviathan, click aici.

• Pentru a cumpăra nr. 2/2021 al revistei, click aici.

• Pentru a cumpăra edițiile tipărite ale revistei, numerele anterioare, click aici.

• Abonamente la revista trimestrială „Leviathan”, ediția tipărită, click aici.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.