”Nino Nino” colindă copilăria

148
Grupul ”Nino Nino” colindând la Magazinul Kaufland din Brăila, 15 decembrie 2019
Grupul ”Nino Nino” colindând la Magazinul Kaufland din Brăila, 15 decembrie 2019

logo zambetul uneste articoleDuminică, 15 decembrie 2019, ora 12.00, copiii de la ”Nino Nino” au poposit cu colindatul la supermarketul Kaufland din strada Dorobanţi, Brăila.

A fost o adevărată sărbătoare. Ar fi multe de spus, dar fotografiile, cât şi videoclipul prezentate aici vorbesc de la sine.logo bibl jud braila

Nouă nu ne rămâne decât să mulţumim în primul rând copiilor pentru munca lor artistică, părinţilor care ne-au sprijinit cu implicare şi cu tehnica de sonorizare pentru ca spectacolul să fie un succes, ceea ce a şi fost, personalului de la supermarketul Kaufland-Dorobanţi, Brăila pentru minunatele cadouri pe care le-au primit copiii aducându-le o bucurie imensă şi nu în ultimul rând Bibliotecii Judeţene ”Panait Istrati” Brăila, Secţia de Împrumut pentru copii. Ludotecă pentru desfăşurarea în excelente condiţii a activităţilor grupului artistic ”Nino Nino”.

Cu speranţa că succesele copiilor vor continua mai departe şi la celelate instituţii care au mai rămas de colindat, vă aşteptăm să vă pupăcim cu un minunat ”Crăciun fericit!”

”Zâmbetul uneşte” este întotdeauna un adevărat colind.

Vă mulţumim frumos!

Lică Barbu

Luna decembrie este socotită, pe drept cuvânt, luna miracolelor, luna magică a Nașterii Domnului Nostru Iisus Hristos. Copiii, mai ales ei, sunt îngerii pământeni care bat la porțile inimii noastre să ne vestească prin cântec această mare bucurie creștină. Printre miile de colindători de prin toate colțurile țării și ale lumii (acolo unde sunt și români), am descoperit la Brăila, oraș scăldat de apele Dunării, un om minunat cu suflet de copil, care s-a gândit să adune copii, să formeze un grup pe care l-a botezat ”Nino Nino”, punându-i o ”coroniță de zâmbete”, mângâiată cu un nume pe măsura visului: Zâmbetul unește. Adevărat, fiindcă grupul de copii ”Nino Nino” și coordonatorul acestuia, prozatorul cu inimă de copil, Lică Barbu, au reușit să se înțeleagă, pentru că toți vorbesc limba copilăriei și, într-o perioadă relativ scurtă, au învățat că, uniți, pot cuceri lumea. Așa că au  pornit la colindat, cu speranța că  glasurile lor de îngeri pământeni vor aduce bucurie prin cântec. I-am văzut la supermarketul Kaufland din Brăila, erau lângă brad și luminau ca niște steluțe, iar Lică Barbu, mândru de ”Nino Nino”, era topit de emoție și bucurie. Bucuria a fost enormă să vezi cum proiectul Asociației Culturale Leviathan, Zâmbetul unește, a devenit o frumoasă poveste, căci vorbim de poveștile copilăriei și de lumea ei minunată.

Dragi copii, sunteți minunați, sunteți talentați și frumoși și noi vă îmbrățișăm cu tot dragul și vă mulțumim că ați ales grupul ”Nino Nino”! Să le transmiteți părinților bucuria voastră și a noastră, să le urați din partea Asociației Culturale Leviathan ”Crăciun fericit”. Mulțumim părinților care și-au adus copiii la ”Nino Nino”! Lică Barbu, drag prieten și coleg, îți dorim să rămâi așa cum ești, un om cu suflet de copil, darnic, harnic și talentat. Se cuvine să mulțumim Bibliotecii Județene ”Panait Istrati” din Brăila, în special Secției de Împrumut pentru copii. Ludoteca, pentru sprijin și înțelegere. Mulțumiri conducerii supermarketului Kaufland pentru generozitate și receptivitate. Copilașii grupului ”Nino Nino” vor continua să colinde, să aducă zâmbete și bucurie tuturor acelora care le vor deschide ușa.

La mulți ani tuturor! Crăciun fericit!

Rudy Roth, Costin Tuchilă, Pușa Roth

Programul de colinde al Grupului artistic ”Nino Nino”:

‒ Marţi, 17 decembrie 2019, ora 14.30, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila

‒ Joi, 19 decembrie 2019, ora 16.00, la Şcoala gimnazială ”Sf. Maria”, Brăila

‒ Şi tot joi, imediat după colindul de la ”Sf. Maria”, ”Nino Nino” este invitat la Grădiniţa cu program prelungit nr. 7 din cartierul Pisc, Brăila.

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.