Nota 9 la „purtare”

141

logo zambetul uneste articoleMai precis, media obţinută de Lică Barbu de la copiii din grupul artistic „Nino Nino” pentru „purtarea” sa în această activitate educativă, a fost 9,85, dar am rotunjit-o un pic pentru ca Şefulicuţă să nu prindă prea multe aripi.

Iniţiativa pe care tot el a propus-o copiilor a avut loc la două întâlniri cu grupul. Prima, săptămâna trecută şi ultima, vineri, 13 august 2021.

Majoritatea copiilor l-au notat cu 10, ba a primit şi un 11, dar Briana Maria Băjenaru şi Roxana Ioana Dan, veteranele grupului, i-au ras cireaşa de pe tort cu note sub 10.logo bibl jud braila

De recomandări nu mai vorbim, ceea ce l-a pus pe Şefulicuţă pe gânduri.

Asta înseamnă că în munca de educaţie cultural-artistică, care s-a desfăşurat timp de doi ani şi trei luni, Lică Barbu trebuie să-şi revizuiască mai atent metodele şi formele de coordonare a proiectului „Zâmbetul uneşte”, proiect iniţiat de Asociaţia Culturală Leviathan în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” Brăila, Secţia de Împrumut pentru copii. Ludotecă.

Şi cum copiii spun întotdeauna adevărul, Lică Barbu a înţeles ce are de făcut pe mai departe, însuşindu-şi criticile în mod responsabil urmând ca de la 1 septembrie 2021 activitatea grupului să treacă la un alt nivel de pregătire, mai exigent şi mai calitativ cultural-artistic.

Mai multe detalii despre această nouă treaptă vi le vom prezenta la momentul potrivit.

Filmul cu acordarea notelor de către copii lui Lică Barbu vă invităm să-l vizionaţi în acest articol.

Cele mai frumoase clipe sunt acelea petrecute cu copiii. Grupul artistic „Nino Nino” a dovedit aceasta din plin tuturor celor care-i urmăresc.

Împreună, am născocit, „născocit” puţin spus, am pus la punct regulile concursului „Caută comoara”. S-a tras la sorţi componenţa celor două echipe, Amazoanele şi Zeiţele, cât şi distribuirea rolurilor de arbitri, respectiv, Cristina-Anamaria Paraschiv şi Lică Barbu. Ce-o ieşi nu știm, dar e frumos şi interesant acest concurs.

Căpitanii celor două echipe sunt Briana Maria Băjenaru la echipa Amazoanelor, având arbitru pe Cristina-Anamaria Paraschiv şi Roxana Ioana Dan la echipa Zeiţelor, cu arbitrul Lică Barbu.

Parodia muzicală Şefulicuţă, ole!, care a fost interpretată în premieră la spectacolul Speranţa Nino Nino din 5 iunie 2021 cu ocazia lansării cărţii Nino Nino” şi poveştile copilăriei, va fi filmată şi montată într-un videoclip. Pentru că dorim ca acest montaj al interpretării copiilor să fie cât mai divers şi original se vor realiza mai multe cadre, iar filmările vor dura ceva timp.

Mulţumim copiilor Maya Iordache, Sara Maria Calu, Anca Voinea, Daria State, Alesia Negoiţă, Rareş Ionuţ Dobrescu, Ioana Ichim, Eduard Ştefan Vank, Irina Alexandra Baba şi Daria Andronic, copii recent înscrişi în grup, pentru încrederea în acest proiect şi pentru că au ales să rămână mai departe în grupul „Nino Nino”.

Cu încredere, vom continua împreună această „nebunie” frumoasă numită NINO NINO.

Pupici!

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

https://www.youtube.com/channel/UCmkAUJKMxL4VjfZyjcIPkhA

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului

Volumul „Nino Nino” și poveștile copilăriei, Editura Leviathan, 2021, click aici.

zambetul uneste

 

 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.