„Pământean”, poeme de Florin Solomon, la Editura Leviathan

23
PAMANTEAN florin solomon editura leviathan

logo editura leviathanLa Editura Leviathan a apărut volumul Pământean, poeme de Florin Solomon. Coperta: Rudy Roth. ISBN 978-630-6601-10-3. Preț: 25 lei; 25 lei; 11 euro, 12 dolari (pentru Diaspora). 

„Pentru că viața de la prima și până la ultima clipă este poemul devenirii noastre pământene, în acest volum autorul transpune în vers experiențele trăite, grijile și bucuriile, cu emoție dar și cu luciditate, având convingerea că viața are nevoie de iubire, deși iubirea este «focul» care te încălzește dar care te poate face «scrum». Conștient de fragilitatea vieții, de faptul că suntem doar «păsări călătoare» pe pământ, Florin Solomon ajunge la concluzia că iubirea este darul suprem al vieții: «Noi muritorii, cu toţii pământeni/ Nu vom putea trăi fără iubire»”. – Pușa Roth

Florin Solomon a mai publicat volumele: Cartea mea, prefață de Pușa Roth, București, Editura Leviathan, 2024; O lacrimă dacă aș fi, prefață de Costin Tuchilă, București, Editura Leviathan, 2024, click aici.

Imagini din tipografie

Tiparul și filmarea: Nicoleta Savu

Cele trei cărți pot fi procurate de la Librăria „Mihai Eminescu” din București  (Bd. Regina Elisabeta nr. 16, colț cu str. Academiei), inclusiv comenzi online, click aici.

sau de la editură, la adresele: leviathan.romania@yahoo.comcostintuchila@gmail.com. 

Portalul Editurii Leviathan, click aici.

Cărți ale Editurii Leviathan și revista „Leviathan” (ultimele exemplare) la Librăria „Mihai Eminescu” din București, click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.