Platforma de Teatru Politic 2021–2022

16
platforma de teatru politic

Platforma de Teatru Politic 2021–2022 se lansează cu un apel deschis pentru absolvenți din ultimii 3 ani (2018 sau mai târziu) ai facultăților de actorie, regie și scenografie. Se caută 9 actrițe, actori, 3 asistente/ asistenți de regie, 3 asistente/ asistenți de scenografie interesați de teatrul implicat social-politic, cu disponibilitatea de a participa la realizarea unor noi producții teatrale în perioada 2021-2022. Termenul limită pentru aplicații: 25 iunie 2021.

Platforma de Teatru Politic a dezvoltat în ultimii 15 ani un bogat portofoliu de proiecte de artă comunitară, artă activă, teatru și film documentar – toate cu o importantă dimensiune socio-politică, realizate de cele mai multe ori împreună cu grupuri marginalizate social și economic.

În 2021-2022, echipa își dorește să se reînnoiască și să se dezvolte prin cooptarea a noi persoane interesate de teatrul implicat social-politic, care au absolvit facultățile de profil în ultimii trei ani. Celor interesați li se propune participarea remunerată la realizarea unor noi spectacole de teatru politic și participarea în cadrul a două ateliere online gratuite, coordonate de actorul norvegian Per Bogstad Gulliksen.

Mai multe detalii puteți găsi la linkul de mai jos.

Comunicat de presă: Apel deschis Platforma de Teatru Politic 2021-2022

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.