Știri: Accesul la toate concertele Festivalului „Enescu” se face pe bază de certificat verde începând din 23 septembrie 2021

12
2021 George Enescu International Festival

logo George Enescu International Festival 2021Toți spectatorii care au cumpărat bilete pot veni la concerte

Date fiind noile reglementări în vigoare, începând de joi, 23 septembrie 2021, accesul spectatorilor la toate concertele din cadrului Festivalului „Enescu” se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:

  • dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare)
  • test PCR negativ efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea concertului
  • dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2
  • dovadă rezultat negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înainte de începerea concertului.

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie, pe nas și pe gură, pe toată durata prezenței în săli. În măsura în care vreun spectator nu are mască de protecție,

Noile reguli se aplică și concertelor de la Sala Palatului și Sala Radio, unde până acum accesul s-a făcut fără prezentarea certificatului verde.

Pentru a evita aglomerația și întârzierile, rugăm spectatorii să vină cu 30–40 de minute înainte de începerea concertelor, cu precădere la Sala Palatului și la Ateneu.

Toți spectatorii care au bilete la oricare dintre concertele rămase în program până la sfârșitul Festivalului pot să participe la evenimente, deoarece pentru niciunul dintre ele nu a fost depășit un grad de ocupare de 50% în procesul de vânzare a tichetelor.

Comunicat al Biroului de Presă al Festivalului și Concursului Internațional „George Enescu”

*

logo asociatia culturala leviathanAsociația Culturală Leviathan, editor al publicațiilor Leviathan.ro și revista culturală trimestrială „Leviathan”, este partener media al Festivalului Internațional „George Enescu” 2021.

Pe acest portal veți găsi toate informațiile necesare, programul zilnic al Festivalului, prezentarea muzicienilor invitați, date despre lucrările din programe, relatări, cronici, fotografii. În revista „Leviathan” nr. 3, iulie–septembrie 2021, pp. 47–49 puteți citi un amplu articol de prezentare a ediției 2021 a Festivalului iar în nr. 4, octombrie–decembrie 2021 vom publica o sinteză a Festivalului și cronici ale concertelor.

leviathan partener media festivalul george enescu

Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2021

Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2019

Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2017

Arhiva rubricii Concursul Internațional George Enescu 2020/2021

Arhiva rubricii Concursul Internațional George Enescu 2018

Arhiva rubricii Cronica muzicală

Arhiva rubricii Musica

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.